vrijdag 23 december 2016

Vlooien kat bestrijden

Groot aanbod middelen tegen vlooien teken! Vind vlooien kat het nu op Kensaq. Voorkomen van vlooien bij jouw kat? Ruim aanbod: Seresto, Frontline, Bayer en Ecostyle!


Op deze site geven we u tips en advies om vlooien bij mensen, honden, katten en andere dieren te bestrijden.

Ze kunnen ook in de winter prima in je huis gedijen. Vlooien bestrijden is een vervelende klus. Zorg dus dat je huis vrij blijft van vlooien en bescherm je kat preventief tegen vlooien van begin maart tot eind november. Bovendien kan een kattenvlo ook mensen bijten en ziekten overbrengen. Ook voor kattenvlooien zijn dezelfde maatregelen te treffen zoals hierboven genoemd bij het bestrijden van hondenvlooien.


Echter vereist de natuurlijke manier wel wat meer moeite. Ook verjaagt het vaak alleen de volwassen vlo en doet het niets tegen de eitjes.

Een kat die gezond is heeft minder last van vlooien. Het blijft erg lastig om vlooien weg te krijgen, blijft er eentje achter dan kun je opnieuw beginnen met bestrijden. Daarbij duurt het weken tot larven vlooien worden. Het is dus verstandig om de bestrijding minstens keer iedere weken te herhalen. Waarom vlooien bestrijden ? Hun beten zijn pijnlijk en je ziet een hond of kat dan ook vaak opspringen als hij of zij gebeten wordt.


Binnen een paar dagen ben je af van de vlooien en eitjes! Natuurlijk nog wel een paar weken blijven herhalen om er zeker van te zijn dat alle vlooien dood zijn. Azijn en kokosolie werken hierbij ook uitstekend.


U moet de vlooien op het dier bestrijden , de vlooien in huis en de eitjes en larven in huis. Zodra vlooien worden geconstateer moet alle honden en katten in huis worden behandeld met een bestrijdingsmiddel. Vraag hierover raad aan de dierenarts.


Was het kussen of deken van uw huisdier. Echter wees voorzichtig met de hoeveelheden want knoflook kan bloedarmoede veroorzaken wanneer je te veel en te vaak knoflook geeft. In de tuin bestrijden wij hier de vlooien met lavendel.


Vandaag bestel morgen in huis!

Bespaar tot wel via kiesproduct. Buitenshuis zijn vlooien actief van vroege lente tot laat in de herfst. Je kan ze op verschillende manieren aanbrengen, ofwel rechtstreeks op je huisdier ofwel in je huis. Om vlooien te bestrijden kunnen we natuurlijke producten gebruiken.


In dit artikel stellen we je enkele van de beste en de meest doeltreffende remedies voor. Heb jij een hon kat of ander huisdier? Dan kan het zijn dat je op den duur te maken krijgt met vlooien. Wanneer je geen dier rond hebt lopen in jouw woning, wil dit echter nog niet zeggen dat dit ongedierte niet op kan duiken. Er zijn tevens diverse sprays verkrijgbaar om ook de vlooien en larven in huis te bestrijden.


Besmetting: vlooien van kat naar kat. Het is overigens een fabeltje dat vlootjes van dier naar dier. Niet altijd heeft dit een effectieve werking.


Dit heeft meerdere redenen, vlooien worden namelijk op den duur resistent tegen deze bestrijdingsmiddelen. Ook weten de meesten niet hoe ze deze bestrijdingsmiddelen moeten toepassen om de gehele vlooienplaag te bestrijden. Dit gepoets kan duiden op de aanwezigheid van vlooien in huis.


Je bent blij dat je kat zo schoon is, maar met vlooien op je kat en vlooien in huis ben je iets minder blij. In dit blog leggen wij je dan ook uit wat je kunt doen wanneer je vermoedt dat je kat vlooien heeft. Hoe loopt mijn kat vlooien op?


Teken en vlooien bestrijden bij je kat Iedere kat kan last krijgen van kattenvlooien of teken. Dit heeft niks te maken met de hygiëne van jouw dier, maar je kunt het gelukkig wel voorkomen met behulp van deze vlooien - en tekenband. De ban op basis van dimethicone, is veilig en onschadelijke voor jouw viervoeter. Geen fris karwei, maar zo gek als je kat van vlooien wordt, zo gek zijn vlooien op katten. Een vlo springt snel terug op je kat als je hem niet dood maakt.


Vergeet niet de oksels en de nek van je kat te kammen. Katten vinden de vlooienkam heerlijk en maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts