vrijdag 30 december 2016

Vlooien pil

Alle merken ongediertebestrijding! Ongediertebestrijding vanaf €39. Grootste aanbod dierenbenodigheden. Meerdere aanbieders online. Het grootste online winkelcentrum.

Shop nú dierenbenodigdheden. Beste prijs dierenbenodigdheden. Bespaar tot wel via kiesproduct. Maandelijks een pipetje met druppels op de huid bij uw hond hoeft niet meer!


Eén keer kauwen op een smakelijke pil en uw hond is maanden beschermd tegen vlooien en. In deze categorie vind je vlooienpillen geschikt voor katten. Naast vlooienbanden en vlooiendruppels, kan men ook kiezen om vlooien te bestrijden bij de kat door.


Ben je opzoek naar vlooientabletten voor jouw hond of kat?

Op Discount4Pets vind je een groot assortiment vlooientabletten! Altijd voordelig geprijsd en snel in huis! Comfortis kauwtabletten voor honden en katten. Behandeling en preventie van vlooienbesmetting.


Bravecto is een anti- vlooienpil voor honden die in opspraak is geraakt. Met een vermoedelijk hogere sterfte onder de gebruikers. Maar zolang er geen harde bewijzen zijn en er geen onomstotelijk verband tussen sterfte en dit middel is aangetoon blijft het middel gewoon verkrijgbaar.


Alles over vlooien en de bestrijding van de vlo. Als dierenartsen adviseren wij voor de bestrijding van vlooien een vlooienmiddel met daarin de werkzame stof selamectine. De meeste hondeneigenaren die bij ons komen, gebruiken voor hun hond pipetten in de nek, of een halsband. Dit resulteert in onbeheerste activiteit van het zenuwstelsel en de verlamming en dood van de vlooien en teken.


De pil doodt vlooien voordat ze eitjes kunnen leggen en helpt zo besmetting van de omgeving te verminderen. Dit middel werkt dus ook tegen teken. De werkzame stof bij de vlooienpil voor katten is Nitenpyram. Wereldwijd is er onrust ontstaan door berichten dat het anti- vlooien en anti-tekenmiddel Bravecto levensgevaarlijk kan zijn voor honden. Doorbreekt de levenscyclus van de vlo, waardoor zich geen.


Verder zijn er middelen die de vlo in de omgeving van uw dier doden, de zogenaamde mand en interieursprays.

Maar de vlo kill tabletten werken kort en heftig en zijn enkel voor dieren die ook vlooien hebben en dus niet ter preventie. Wel heeft beaphar ook ampullen die je. Artikel over vlooien , vlooienbestrijding en vlooienpreventie. Vlooien bij de hond is een veel voorkomend probleem. Diverse ongediertebestrijding!


Vlooienpillen geven de hond een langdurige werking tegen vlooien en soms ook teken. Voor een vlovrije omgeving. Door de hond elke maand een pil te geven, gaat de hond een stofje afgeven welke vlooien en teken niet lekker vinden, waardoor ze dus ook niet op de hond springen. Tegenwoordig komen vlooien en teken het hele jaar voor. Daar wil je natuurlijk snel iets aan doen.


Een vlooienallergie of vlooienplaag voorkom je met goede bescherming. Het is alleen te verkrijgen bij dierenartsen, je kan het dus niet zo kopen in een winkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts