woensdag 14 december 2016

Ph hotel oosteinde

Boek het Ph Hotel Oosteinde , Amsterdam. U krijgt direct een bevestiging. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken.


Lees echte reviews en boek nu!

Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Reserveer online, laagste prijzen. Amsterdam Hotel in Canal Ring, walk to Skinny Bridge and de Duif. Kamers vrij in Ph Hotel Oosteinde. Nu voordelig dagen naar Ph Hotel v. Welcome to Hotel Oosteinde.


This fantastic location on Oosteinde between Utrechtsestraat and De Pijp offers an oasis of luxury in the hustle and bustle of Amsterdam. The trendy but warm interior embraces you like a warm blanket and our hospitable staff does the rest.

Naast de Oud Hollandsche favorieten zal u dan ook vele internationale invloeden terugvinden op de menukaart. The Pancake Bakery heeft deze invloeden in haar keuken laten doorklinken. De kamers zijn voorzien van op maat gemaakte bedden, airconditioning en een smart-tv van inch met satellietzenders.


Ze hebben een eigen badkamer met een douche, een föhn en gratis toiletartikelen. Each room here includes tailor-made beds, a 40-inchsmart TV, air conditioning and satellite channels. PH Hotel Oosteinde heeft een 24-uursreceptie.


Featuring a shower, private bathroom also has a hairdryer and free toiletries. Extras include cable channels. Uw creditcard gegevens zijn nodig om de boeking te garanderen tot op het moment dat u in het hotel aankomt. Betaling vindt plaats in het hotel , uw gegevens zijn alleen nodig om de boeking te garanderen. Als u uw boeking wilt annuleren dan moet u dit uiterlijk dag(en), voor aankomst doen.


Vergelijk de prijzen van alle aanbieders! Vind de laagste prijs en bespaar op uw vakantie naar Spanje! Bespaar veel geld met Hotels. Wij helpen je de ideale reis te plannen! Dan is het verstandig om goed naar de parkeerkosten te kijken.


Parkeren bij het hotel kan tegen reguliere tarieven en kost €per dag kosten. Andere faciliteiten van de accommodatie zijn een gemeenschappelijke lounge, een excursiebalie en een stomerijservice.

Het hotel ligt op 4meter van theater Carré, op 6meter van de Heineken Experience, op 8meter van het Rembrandtplein en op km van het Museumplein. Beds feature premium bedding. Public areas are equipped with complimentary wireless Internet access.


Book now to earn free nights for future travels. Een luxe oase in de hectiek van de stad Amsterdam. Het stoere maar warme interieur omarmt u als uw favoriete jas en onze gastheren en gastvrouwen doen de rest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts