zondag 18 december 2016

Terras paviljoen

Zeer veel paviljoens met prima Prijs-Kwaliteitsverhouding en uitstekende service! UV-bestendig en 1 waterdicht. Bekijk ons aanbod paviljoenen direct! Topkwalitet, 1 waterdicht! Sierlijke en Moderne designs.


Bestel simpel paviljoens online!

Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Verwen uw gasten in de TerraPaviljoen hospitality trailer met een diner, cocktail party of andere feestelijke aangelegenheid. Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats.


Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht. Bij Paviljoen Struis kunt u terecht voor ontbijt (tussen 0en uur, iedere dag met uitzondering van feestdagen), lunch, diner, maar ook voor een kopje koffie met lekkere taart, of een uitgebreide borrel kunt u binnen, maar bij mooi weer ook buiten op ons terras plaatsnemen. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een pergola of tijdelijk paviljoen die je alleen in de zomer gebruikt voor het vergroten van je woongenot.


Je bergt de onderdelen tijdens perioden waarin je het paviljoen of de pergola niet gebruikt, eenvoudig op. Naast pergola’s hebben we bij Praxis ook prieeltjes en terrasoverkappingen.

Beschut uw tuin met het luxe paviljoen Yasumi. Dit paviljoen heeft een gepoedercoat beige metalen frame en een taupe doek van polyester met PVC coating seam taping. Met de afritsbare zijwanden met raam kunt u ook buiten zitten wanneer het waait of regent. Met dit luxe paviljoen kunt u bij weer en wind naar buiten.


Specificaties Lengte: m. Paviljoen de Buitenplaats ligt temidden van het Nationaal Park de Alde Feanen en beschikt over een eigen kade. Hier kunt u gratis aanmeren met uw boot. In de aangelegen Scheepsbar kunt u tot in de vroege uurtjes naparaten over uw evenement of gezellig een drankje drinken.


Bistro ‘t Paviljoen heeft een rustig terras met zicht op de oude Scheldearm en een tweede afgesloten. Het duurzaam gebouwde Paviljoen is voorzien van veel glas en heeft een groot terras. Het is gelegen op een dijk en biedt een groots uitzicht over de IJsseluiterwaarden tussen Hattem en Zwolle en het erbij gelegen natuurgebied. Het Paviljoen ligt aan een grote parkeerplaats bij het centrum van het historisch Hanze- en vestingstadje Hattem. Het Drijvend Paviljoen beschikt over een terras op het water.


U heeft hier een fantastisch uitzicht over de Kop van Zuid met haar markante gebouwen zoals Hotel New York en de Rotterdam. Bij mooi weer een heerlijke plek voor de lunch of naborrel. Ons terras is dagelijks geopend voor lunch of diner vanaf 12. Op het terras van Wester Paviljoen is het heel de zomer goed toeven.


Voorzien van een regenscherm voor de mindere dagen, of heel de dag in de zon voor een mooiere dag.

Wester Paviljoen ’s terras is heel het voorjaar, de zomer en het najaar geopend voor zowel het ontbijt, de borrel, de lunch als het diner. Lekker dineren of lunchen aan de prachtige Westeinderplassen. Ook als unieke locatie voor zakelijke groepen en feestelijke partijen in Aalsmeer.


Na jaren op de golven van het zakenleven te hebben gedein gooide ik het roer drastisch om. Met Jeroens Paviljoen is een droom uitgekomen. Mensen zijn zoveel leuker dan cijfers.


U heeft ons bijna een jaar moeten missen, maar we zijn er weer! De brand die ons paviljoen verwoestte laten we nu achter ons. We beginnen met een fris en compleet vernieuwd lunchrestaurant en terras. Met een enthousiast team staan we weer dagelijks voor u klaar. Het bedrijf beschikt over een bijzonder mooi gelegen terras met 1zitplaatsen (deels verwarmd) direct aan het water.


Het object ligt aan een voormalige werkhaven (de Galathese haven), met daarin een aanlegsteiger voor plezierjachten. Verder beschikt men ook nog over Camperplaatsen aan de haven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts