dinsdag 20 december 2016

Rvs balkonhek

Kant-en-klare RVS hekwerken of balustrades. Wij kunnen al onze hekwerksystemen kant-en-klaar aanleveren. Het (in lijn) boren, tappen en op lengte zagen van RVS buis voor balustrades en balkonhekken kunnen wij voor je doen in onze werkplaats. Hierdoor hoef je de balustrade enkel nog op locatie te monteren.


Een balkonhek van mat geborsteld roestvrijstaal heeft een mooie en strakke uitstraling, is onderhoudsvriendelijk en duurzaam.

Hiernaast geeft het uw balkon een meerwaarde. Bent u op zoek naar RVS Balkonhekwerk op maat? In onze Hekwerk Webshop vind u diverse soorten balkonhekwerk van RVS. We streven ernaar uitsluiten kwaliteit hekwerken aan te bieden en werken er dan ook dagelijks aan ons aanbod te verbeteren.


Neem gerust een kijkje in onze webshop en ontdek al ons RVS balkonhekwerk op maat. Rvs in uw hekwerk of balustrade. Dit om het zo onderhoudsvrij mogelijk te maken.


Deze hekwerken hebben een strakke en moderne uitstraling, doordat we rvs ook voor onze accessoires toepassen.

Denk daarbij aan rvs glasklemmen, rvs waslijnen of spandraden en rvs montagemateriaal. Wij hebben veel ervaring met balkonhekken. Van een klassiek Frans balkonhek tot een strak en modern vormgegeven RVS designhek. Ieder huis heeft namelijk een eigen stijl en een goed ontworpen balkonhekwerk zal dat extra benadrukken. Dat kan met een elegant smeedijzeren balkonhekwerk of een stoer en robuust RVS balkonhek met glazen balustrade.


Balkonhek H3Balkonhekwerken Trabo levert en monteert voor elk model balkon, vide of trapgat een pasklaar balkonhek uitgevoerd met spijlen, RVS spankabels, panelen van strekmetaal, panelen van gehard gelaagd veiligheidsglas of met sierlijke krullen. Zoek je een balkonhekwerk van staal? We streven er naar totaal aanbieder op het gebied van hekwerken, afrastering en omheiningen te zijn en veel van onze hekwerken maken we op maat. Zo ook onze stalen balkonhekken.


Ben je op zoek naar een balkonhekwerk aluminium? Balkonhekwerken zijn in verschillende uitvoeringen te vinden, zo zijn er balkonhekken van staal, RVS en van aluminium. Iedere materiaal soort heeft zo zijn eigen unieke eigenschappen. RVS Balustrades RVS balustrades hebben een indrukwekkende uitstraling en kunnen voor diverse toepassingen gebruikt worden.


Denk hierbij voor buiten aan een balustrades om een balkon, dakterras of veranda. Daarnaast kunnen de RVS balustrades ook binnen gebruikt worden. Bijvoorbeeld voor een vide of als trapleuning.


Vraag direct een offerte aan!

De mogelijkheden zijn onbeperkt! Alles te leveren in aluminium, staal of RVS. Voorbeeld van een RVS balustrade en balkonhek. Is de richtprijs akkoord kunnen wij ter plaatse in gaan meten.


Dan bent u bij De Wit Hekwerken aan het juiste adres. Lees meer op onze website. Naast deze typen zijn de RVS balustrades helemaal naar wens aan te passen. Offerte aanvragen Via het offerteformulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvraag doen.


Vervolgens ontvangt u van ons per e-mail een uitgebreide offerte met extra informatie en een prijslijst van ons complete assortiment RVS balustrades. Een RVS balustrade mochten wij leveren voor een woning in Glimmen. RVS balustrade met hekwerkvulling Deze balustrade is opgebouwd uit RVS staanders die vast zijn gemonteerd aan de zijkant van de trap. De balustrade is voorzien van een houten bovenrailing.


De hekwerkvulling bij de trap bestaat uit vier knieregels (as-materiaal) of RVS kabels. Een RVS Balkonhek op maat besteld u eenvoudig in onze Hekwerk Webshop. Daar zal rvs -toepassing mogelijk ook iets duurder zijn dan het gebruik van verzinkt staal. De andere voordelen van rvs blijven natuurlijk wel onverkort bestaan. Een nadeel kleeft er ook aan rvs : doordat het een duur materiaal is, is het ook meer diefstalgevoelig, zelfs al is dit aan de buitenkant niet te zien.


Een mooi balkonhek is de kroon op elke gevel. Een ideaal balkonhek past bij uw woning, is veilig, onderhoudsvrij en fraai afgewerkt tot in de kleinste details. Door onze jarenlange ervaring doen we dat snel en tegen scherpe prijzen. De prijs van een balustrade hangt, naast de afmetingen, vooral af van het materiaal.


Balkonhekken van aluminium zijn de specialiteit van Schielas. Zo is een houten balkonhek veel goedkoper dan een roestvrijstalen balustrade. Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende materialen en de bijbehorende hekwerk prijzen.


Er kunnen nog extra kosten bijkomen voor bijvoorbeeld bevestigingsmateriaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts