dinsdag 20 december 2016

Multimate steigerhout

Bespaar tot wel via kiesproduct. Klik hier voor voorbeelden en afbeeldingen voor bouwtekeningen en materiaallijsten. Combineer het steigerhout met de steigerbuizen en -verbinders van CanDo. CanDo steigerhout geborsteld 30x195mm schelp wit 2cm. Vind een Multimate bij jou in de buurt.


De steigerhoutplank is transparant te beitsen of te lakken in elke gewenste kleur. Daarmee maak je je meubel ook geschikt voor gebruik in de tuin. Niet afgewerkt steigerhout kan enkel in huis in een droge ruimte geplaatst worden.


Steigerhout is van voorgedroogd onbehandeld vurenhout. Dan is steigerhout zeer geschikt! Meubelen van steigerhout zijn zowel binnen als buiten te gebruiken.


En met bouwtekeningen zijn steigerhoutenmeubelen eenvoudig zelf te maken. Een leuke klus om in het weekend uit te voeren en je bespaard veel geld voor het aanschaffen van een complete meubelset. Gebruikt steigerhout wordt steeds vaker toegepast om een warme sfeer te creëren in veel verschillende ruimtes.


Er wordt van alles van gemaakt: complete kantoorinrichtingen, keukens, wandbekleding maar ook meubelen zoals tafels en bedden. Onze timmerman heeft al diverse schitterende projecten afgeleverd van gebruikt steigerhout. Landelijke keten van doe-het-zelfzaken. Op de site vindt u een overzicht van de 2vestigingen, aanbiedingen en doe-het-zelftips.


Heel af en toe wordt ook wel larikshout of grenen gebruikt. Dit hout is meestal afkomstig uit Noord-Scandinavië (Noorwegen, Zweden en Finland). De handelsmaten steigerhout kunnen we onderverdelen in nieuwe steigerhouten planken, gebruikte steigerhouten planken en vergrijsde. Het echte steigerhout is minimaal dertig centimeter bree het is dus onzin om planken van 19. Maar goe de benaming van het hout is niet zo belangrijk, iedereen weet wat er met steigerhout word bedoeld.


Voor de echte steigerplanken wordt de toevoeging ”oud steigerhout ” gebruikt. Multimate Stellendam is de nummer één in de doe-het-zelf markt op het gebied van service en klantvriendelijkheid. De kracht van onze bouwmarkt is gelegen in het zelfstandig ondernemersschap.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Goedkoop hardhout, steigerhout , douglas en ander tuinhout. Altijd de scherpste prijs voor een topkwaliteit!


Wij leveren door de gehele Benelux tegen scherpe tarieven. Online bestellen in onze webshop! Wij van goedkoop steigerhout verkopen de allerbeste kwaliteit steigerplanken tegen de laagste prijs. Naaldhout uit de beste bossen gezaagd en netjes gedroogd uit de bossen van Noord Europa.


Topkwaliteit tegen een eerlijke prijs. De planken van Jewe worden bij de volgende bouwmarkten verkocht: Doeland – Hornbach – Hubo – Kluswijs – Multimate – Praxis – Fixet – Formido. Zoals u wel weet zijn de steigerplanken die je meestal in de tuin ziet helemaal niet van steigers afkomstig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts