donderdag 15 december 2016

Zwembad groesbeek

Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt! Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding!

Jouw nieuwe favoriete Zwembadje kopen? Boek uw Hotel in Groesbeek online. Reserveer online, laagste prijzen. Welkom bij de Gemeente Berg en Dal. Deze website maakt gebruik van cookies.


Wanneer u cookies wilt accepteren zet dan het vinkje hieronder aan en klik op opslaan. Onder toeziend oog van ons professionele team kunt u bij ons vrij zwemmen, diverse lessen volgen of zelf het complete zwembad afhuren. Hartstikke leuk zwembad , vooral de.

Sinds vrijdag maart heeft zwembad de Lubert in Groesbeek nieuwe openingstijden voor de vrijdagavond. Het zwembad is voortaan geopend tot 19. Wel is er nog steeds iedere laatste vrijdag van de maand discozwemmen van 18. Subtropisch zwembad De Horst ( Groesbeek ) Zeker in de wintermaanden is het heerlijk vertoeven in een subtropisch zwemparadijs.


Door de subtropische temperatuur en aankleding van het zwembad (inclusief palmbomen!) waan je je even in een warm land. Een goed en goedkoper alternatief voor die verre reis naar het buitenland dus. Ga lekker baantjes trekken of vrij zwemmen bij een zwembad in Groesbeek ! Bekijk hier een overzicht van alle zwembaden uit Groesbeek op een rij. Zwembad in Groesbeek , Uit Met Kinderen over openingstijden vandaag, prijzen of tarief en route, korting en pretparken, attractiepark, speeltuin, Dierentuin Zwembad. Kinderen van tot hebben bij Vakantiepark de Oude Molen de tijd van hun leven.


Lekker de hele dag buiten spelen en ravotten. Uren doorbrengen in het zwembad met onze 50m waterglijbaan, de speeltuin, ons treintje dat rondritten maakt door Groesbeek en natuurlijk heel veel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken. Wilt u liever gebruik maken van een binnenzwembad óf een binnenbad afhuren. Zowel het gemeentelijk Zwembad De Lubert als het zwembad in het wellness centrum van Total Spirit bieden deze mogelijkheden. Beiden liggen op ongeveer minuten wandelen van onze groepsaccommodaties.


GROESBEEK – Zwembad De Lubert in Groesbeek krijgt een nieuwe invalidenlift, zodat het bad ook toegankelijk is voor mindervaliden. Bij ons kun je op verschillende manieren aan zwemsport doen, gegeven door gediplomeerde trainers.

TotalVit is een sportcentrum in Groesbeek waar we aandacht en begeleiding heel belangrijk vinden. Een plek waar iedereen zich prettig voelt om te trainen. Of je nu aan spierkracht werkt of wilt sporten met specifieke klachten. Bij ons krijgt iedereen deskundige begeleiding van trainers én fysiotherapeuten. Groesbeek Wijndorp, gemeente Berg en Dal, is gelegen in het heuvelachtige Rijk van Nijmegen.


U kent vast de Zevenheuvelenweg van de Nijmeegse 4daagse! Het groepshuis ligt op loopafstand van het gezellige centrum met volop winkels, cafés en restaurants. Het Erica Terpstra Sportfondsenbad is een overdekt zwembad met een bassin met acht wedstrijdbanen van meter en een doelgroepenbad met beweegbare bodem, met vier banen van meter. U kunt er terecht voor abonnementszwemmen, recreatief zwemmen, zwemlessen en u kunt deelnemen aan verschillende aquasporten. Er zijn zwemtijden voor alle Meer.


Schuttersoord is een kleinschalig park met een prachtige ligging aan de bossen van Groesbeek en Mook. Zwembad Dukenburg is de sportieve ontmoetingsplek voor de inwoners van Dukenburg en omgeving. U kunt bij ons terecht voor zwemlessen voor kinderen en volwassenen, recreatief zwemmen, en natuurlijk kunt u ook uw conditie verbeteren met een van onze aquasporten.


Kunt u iets niet vinden op de website? Neem dan contact met ons op. Op deze website vindt u informatie van uw favoriete zwembad in Nijmegen.


Maak links boven, naast het logo, een keuze voor uw favoriete zwembad in Nijmegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts