donderdag 29 december 2016

Bloembollen narcissen

Bloembollen voor groothandelsprijzen! Keuze uit ruim 1soorten! Narcissen voordeelzakken: botanisch en gemengde bloembollen. Als je op zoek bent naar voordeelpakketten, kun je bij ons voordeelzakken narcissen kopen (2 of 1bollen!) voor groothandelprijzen!


Je kunt de narcissen ‘snoeien’ door de stengels van uitgebloeide bloemen te verwijderen.

Knip het blad van de narcis af zodra het geel is geworden. Op deze manier gaat alle energie naar de bol. Als je de bloembollen na de bloei bovendien wat extra plantenvoeding geeft, zullen de narcissen in het volgende jaar extra rijk bloeien. Afhankelijk van het seizoen wisselt het aanbod in onze webshop.


Na het narcissenbollen planten komt het verzorgen. Daarnaast staan ze graag in de zon. Na de bloei is het verstandig om de bloemen eraf te knippen.


Op die manier gaat alle energie in de bol zitten en komt de narcis het jaar er op weer mooi terug.

U kunt uw bestelling afhalen of thuis laten bezorgen. Wij adviseren om tegelijk met uw narcissen ook een zak met goede (pot)grond te bestellen om uw narcissen een goede start te geven. Wilt u toch liever andere bloembollen ? Eenjarige bloembollen hebben al hun voeding opgeslagen in de bol, er zijn dus geen strenge eisen aan bemesting.


Sommige bloembollen zijn bovengemiddeld geschikt voor binnen. Waar u als particulier rechtstreeks bij de groothandel kunt bestellen. Hierdoor zijn onze prijzen meestal lager dan bij vergelijkbare bedrijven. Met veel enthousiasme starten we het nieuwe seizoen. Op de website presenteren wij u een breed en interessant aanbod bloembollen.


Met meer dan jaar ervaring in het vak kunnen wij u onze kwaliteit en professionaliteit garanderen. Van het land zo naar de klant! Zo geniet je al vroeg in de lente van heel veel kleurenpracht. In het voorjaar kun je zomerbloeiende bollen gaan planten. Als je het goed aanpakt kun je zo maandenlang genieten van bloembollen in je.


Uitgebloeide bloembollen hoeven niet de prullenbak in. Voorjaarsbollen, zoals narcissen , blauwe druifjes en hyacinten, die uitgebloeid zijn doen het nog eens! En wat is er leuker dan je zelf geplante bolletjes op een onverwachte moment tot bloei te zien komen?

De narcis is een geslacht van bolgewassen uit de narcisfamilie. De naam komt voort uit de Griekse mythologie, in een verhaal over de figuur Narcissus. Klik links voor een filter, bekijk het gehele narcis assortiment hieronder of klik hier om terug te gaan naar de.


Cyclamineus narcissen komen oorspronkelijk uit Portugal. Zorg dat u de cyclamineus narcis op een plek zet waar geen volle zon komt en ze houden van vochtige plaatsen. Een beplantingsplan maken met bolgewassen: altijd een uitdaging!


Een app voor uw telefoon met algemene zoekcriteria op kleur, geur, hoogte, lichtbehoefte, bloeitij winterhardhei bodemvochtighei verkrijgbaarheid en plantperiode, maar ook insectvriendelijkheid en toepassing. Snel en gemakkelijk online kopen, vanaf 3gratis bezorgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts