dinsdag 13 december 2016

Betonplaten schuur

Ruime keuze aan blokhutten en schuren. Meer dan 1modellen in de showroom, kom langs voor inspiratie! We onderscheiden momenteel onderstaande mogelijkheden: Vlakmotief Dit is de eenvoudige uitvoering. Vooral de betonnen schuur ook wel betonschuur genoemd behoort tot de core-business van ab. Behalve makers en leveranciers zijn wij ook bouwers.


Als geen ander zijn wij specialist op dit gebied en hebben wij al talloze schuren in en buiten Nederland geleverd en geplaatst. Deze betonplaten en staanders zijn afkomstig van een schuur die nog moet worden afgebroken. Bij deze kweker heeft De Keij een betonnen verharding in een schuur gerealiseerd. De betonplaten passen precies in de sponningen van de staanders.


Er zijn betonplaten 2xvoorzien van een 7mm hellingrand. Wilt u een tuinhuis, garage, schuur of andere constructie laten bouwen? Vul dan online het offerteformulier in of laat u inspireren door onze brochure.


U kunt de betonsysteembouw, net als de tuinhuizen en garages, uiteraard laten afwerken op de manier die u graag wenst. Zo kunt u ervoor kiezen om het met hout af te werken, maar u kunt er ook voor kiezen om de vlak grijze betonplaten te laten vervangen door platen met een motief van steen of houtnerf. Daarnaast zijn betonplaten verkrijgbaar in alle soorten en maten en geschikt voor belastingen tot ton aslast.


De meeste platen kunnen we uit voorraad leveren. Vandaag besteld is dus binnen week in huis. Markeer met behulp van vier tuinpalen de hoekpunten van de schuur - of garagevloer. Let op: houd tussen de palen een afstand aan van 2cm.


Dit is iets wijder dan de vloer uiteindelijk zal worden, omdat je op deze manier iets ruimte overhoudt om straks een smalle sleuf te graven (zie stap 3) voor de bekisting (zie stap 4). De grootste collectie schuurtjes hier! Schuurtjes tegen de laagste prijzen.


De Keij werkt snel en efficiënt met betonplaten en industrieplaten van hoogwaardige kwaliteit. We leveren de betonnen platen in een groot aantal standaardmaten, al dan niet uitgevoerd met constructieve wapening voor hoge aslasten. Robertson, Phillips, and the History of the Screwdriver - Duration: 16:25. Betonsokkel voor het tuinhuis. Unsubscribe from Patrick Sies?


Instructie vóór het leggen van de betonplaten. Allereerst wordt een zandbed aangeleg bestaande uit een laag van centimeter verdicht (aangetrild) zand en een laag van centimeter onverdicht zand. Op de bovenzijde van de plaat zitten twee inkepingen waar de kraan de plaat aan kan hijsen.


Welkom in onze projecten gallerij. Hier kunt u een impressie krijgen van wat wij voor u kunnen betekenen. Of het nou gaat om een betonschutting, een houten schutting, een schutting met structuurplaten, of alleen betonpalen en betonplaten. Wij kunnen u van alles voorzien.


Betonplaten schuur

Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier over de bouw van onze nieuwe fabriek. Zo kun je voor elk doeleind de juiste plaat kiezen. Kopen en verkopen op 2dehands.


Ik neem aan dat de schuur ook verwarmd gaat worden. Het detail van de opbouw is correct. Er zit echter geen hout in het condensatiegebie dus er is geen risico op rotting. Maar omdat droge isolatie beter isoleert dan natte is de folie wel zinvol. Een 7mm vellingrand zorgt ervoor dat de betonplaten nauwsluitend op de onderbaan liggen en zoals u ziet geeft het een strak aanzicht!


Wij wensen deze kweker veel plezier met deze betonnen verharding!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts