vrijdag 30 december 2016

Felco 2 snoeischaar

Direct online te bestellen. Gereedschap bel of mail ons gerust. Maar ook zeer geschikt voor de echte tuinliefhebber. Al met al de alleskunner onder de snoeischaren.


En nu dus een professionele snoeischaar voor een consumentenprijs!

Een voorbeeldig ontwerp zorgt ervoor dat de snoeischaar voor alle soorten snoeiwerk gebruikt kan worden door zowel professionals als amateurs. Goedkope snoeischaren vallen door de man met uitzondering: de PG van Stihl. Deze snoeischaar is Beste Koop. Hij kost maar een tientje, en doet het prima.


Gefabriceerd van gesmeed aluminium. Dankzij de geïntegreerde rubber, schok dempende, stootblokjes biedt het veel bescherming voor hand- en polsgewricht. Het aambeeld is voorzien van een sapgoot, waardoor je na elke snoeibeurt restjes vuil kunt verwijderen.


Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is.

Controleer je e-mail adres. Nieuw Ophalen of Verzenden. Later werd ook nog een meerollende handgreep geïntroduceerd.


Door deze aanpassing is minder krachtinspanning nodig om een tak door te knippen. Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. Nu met Gratis sleutelhanger.


De snoeischaar is 2mm lang en weegt 2gram. De handgrepen zijn voorzien van rubberen schokdempers om de polsen te ontzien. Een tandmoer zorgt voor een eenvoudige, nauwkeurige afstelling van het boven- en ondermes t. De juiste prijs voor een FELCO vind en vergelijk je op Kieskeurig. Licht van gewicht doordat deze uit aluminium is geproduceerd.


Het bovenmes en geklonken ondermes zijn vervaardigd uit hoogwaardig gehard staal. Alle onderdelen van de snoeischaar zijn vervangbaar. De messen maken een nauwkeurige en duidelijke snede.


Boerenbond heeft snoeischaren en onderdelen van het merk Felco.

Ook die vind je hier, tussen alle producten van Felco. Felco geeft er levenslange garantie op. Kies uit Snoeischaren van Felco. Groot assortiment Snoeischaar.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. De klassieke en meest gebruikte snoeischaar van het zeer gewaardeerde Zwitserse merk Felco. Mes met draadsnijder, aambeeld met sapgoot, geklonken ondermes en gesmede aluminium legering handgrepen. De stevige handgrepen zijn voorzien van rubberen schokdempers om de polsen te.


Veel producten op voorraad Gratis verzending boven de 9- Uw materialen dagen op. Tevens zijn wij uw adres voor al het handgereedschap, onderdelen en overige accessoires van het Zwitserse topmerk Felco. Wist je dat er op deze snoeischaar ook een praktische sluiting met één hand op zit? Aanbevolen door de Consumentenbond. Verschil met de andere snoeischaren is de rolhandgreep.


Net als een grasmaaier, tuinslang en heggenschaar is de snoeischaar (ook wel tuinschaar genoemd) onmisbaar tuingereedschap. Want om planten mooi te houden, moet je regelmatig snoeien. Filter op meslengte en merk om jouw ideale snoeischaar te vinden.


Niet genoeg aan een snoeischaar ? Dan is een snoeizaag misschien iets voor jou.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts