zondag 4 december 2016

Verlichtingsplan tuin

Van tuinhout tot sierbestrating! Net zoals de rest van je tuin heeft ook verlichting onderhoud nodig. Maak de armaturen minimaal eens per jaar schoon met een schone doek en warm water.


Schakel wel altijd eerst de elektriciteit uit! Wil je geïntegreerde verlichting in je bestrating dan kun je de gaten hiervoor het best laten boren bij je sierbestratingsspecialist. Het tuinontwerp is de perfecte basis voor je lichtplan.

Dan is het zinvol om de tuin op schaal te tekenen om zo een goed overzicht te krijgen. Geef duidelijk de verschillende elementen in je tuin aan zoals bijvoorbeeld het terras, het grasvel de bloembakken, de vijver, de bomen en de eettafel. Daarom hier tips voor het maken van een verlichtingsplan. Tegelijk met tuinontwerp Het is het gemakkelijkst om tegelijk met het ontwerp een verlichtingsplan te (laten) maken. Ook als je op dat moment weinig budget heeft, is het handig de kabels alvast te leggen.


Dat voorkomt dat je later de tuin weer overhoop moet halen. Met een goed verlichtingsplan in je tuin kun je langer van je tuin genieten. Laat een verlichtingsplan ontwerpen voor jouw tuin bij De Groot Hoveniers.

Neem vrijblijvend contact met ons op. De voordelen van het laten maken van een tuin lichtplan op een rijtje Het opzetten van een duidelijk tuin lichtplan voor de indeling van de verlichting in je tuin biedt voldoende voordelen: 1. Het maakt de beslissing een stuk makkelijker Je hebt de keuze uit verschillende soorten tuinverlichting. Bent u op zoek naar een verlichtingsplan voor uw tuin ? Vraag dan eens een van onze tuinverlichting specialisten om uw situatie te komen bekijken. Wij kunnen u advies geven op het gebied van de vele soorten tuinverlichting maar nog veel belangrijker over wat ook echt mooi is voor uw tuin.


Met de informatie uit het verlichtingsplan kan je vervolgens gericht op zoek gaan naar de juiste lamp. Een verlichtingsplan maken is niet moeilijk en kan je makkelijk zelf maken aan de hand van onderstaande tips. Hoe maak ik zelf een verlichtingsplan voor mijn tuin ? Leer hoe je je tuin inricht met buitenverlichting. Hoe begin je, waar moet je op letten, hoe lopen de zichtlijnen in je tuin en welke soorten verlichting kun je waar het beste gebruiken? Je tuin is niet af zonder passende verlichting, maar voordat je aan de slag gaat, is het zinvol eerst een plan te maken - en dat is makkelijker dan het klinkt!


In slechts vijf stappen maak je een lichtplan die precies bij de invulling van jouw tuin past. Zo weet je zeker dat het eindresultaat voldoet aan de verwachtingen. In een verlichtingsplan wordt vastgelegd welke plaatsen en elementen in uw tuin verlicht worden. Tuinverlichting wordt vaak gezien als een detail, maar dat is het zeker niet. De juiste buitenverlichting kan net dat beetje extra aan uw tuin geven.


Maak zelf een lichtplan voor je tuin in vier eenvoudige stappen.

Indien je graag verlichting in je tuin wil, dan adviseren wij om eerst een lichtplan te maken. Zo ben je zeker dat het eindresultaat voldoet aan jouw verwachtingen. Het maken van een lichtplan klinkt moeilijker dan het is. Zo kunt u ook s’avonds van de tuin genietenals verlengstuk van uw woonkamer. Buitenverlichting is niet alleen functioneel maar geeft uw tuin , oprit of gevel karakter, stijl en sfeer.


Met een verlichtingsplan zorgt u voor het juiste licht op de juiste plaats. Lucassen Hoveniers kan u helpen met het maken van een verlichtingsplan , het leggen van de kabels en het bevestigen van lampen die u wilt. Wij kunnen dit verwerken in uw huidige tuin of in een tuinontwerp als u een mooie tuin wilt laten aanleggen. Met tuinverlichting zorgt u voor een prachtige sfeer in de tuin. Kan een verlichtingsplan ook voor een bestaande tuin worden gemaakt?


Heeft u al een fraaie tuin , maar denkt u dat u die nog meer op kunt halen door meer aandacht aan de verlichting te geven, dan stellen we met alle plezier een persoonlijk verlichtingsplan voor u op. Je kunt met de juiste verlichting niet alleen veel meer uren in je tuin spenderen. Wilt u een verlichtingsplan voor uw tuin ? Verlichting kan een tuinontwerp een magische uitstraling geven. Denk eraan dat voor verlichting geldt: less is more.


Het is bijna altijd mooier om niet iedere centimeter te verlichten. Een bedachtzaam uitgekiemd verlichtingsplan is een lust voor het oog. Naast praktische doeleinden, zorgt buitenverlichting ook voor extra sfeer. Dan mag een verlichtingsplan voor buiten niet ontbreken.


Het klusteam geeft je elke week inspiratie en tips om zelf aan de slag te gaan in de tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts