maandag 7 augustus 2017

Dakterras hout

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Deze week extra scherp geprijsd. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost.


Bestel bij Gadero alle materialen voor het maken van een dakterras. Kies naast houten terrasdekdelen ook uit een breed scala aan onderhoudsvrije composiet vlonderplanken die bovendien zeer kleurvast zijn en met garantie door ons worden geleverd voor aantrekkelijke prijzen.

De houten terrashekken voor uw dakterras worden gemaakt van onbehandeld duurzaam hout. Ze zijn uitermate stijlvol en worden altijd op maat geproduceerd voor uw situatie. Ze worden bovendien voorzien van een fraaie hardhouten deklijst. Vlonders in Europees hout. Wanneer je een houten vlonder wenst te plaatsen dat ecologisch verantwoord is dan is Europees hout een goede keuze.


Siberische Lariks, Europese Eik en Kastanje zijn allen prima geschikte houtsoorten om een duurzaam en stijlvol terras mee te maken. Bij bovenstaand dakterras werd gekozen voor hardhout. Dit materiaal vergt geen onderhoud en wordt na verloop van tijd mooi grijs.

De natuurlijke uitstraling van het hout zorgt ook voor heel wat sfeer. Hiernaast ziet u voorbeelden van dakterras projecten door heel Nederland waarvoor wij het hout hebben mogen leveren. Houten dakterras projecten.


Wij zijn trots op ons werk en dit laten wij u dan ook graag zien. Ieder project is anders en wordt met uiterste zorg en afzonderlijk behandeld. We hebben ook meteen planten, zakken aarde, BBQ, etc. Alles verliep soepel en binnen uur stond alles op het dak. Dakterras bouwen kon beginnen!


Gaat u een dakterras aanleggen en een toegang middels een dakluik realiseren, dan zijn hierin meerdere opties. Dakluiken zijn elektrisch uit te voeren, waardoor u niet zwaar hoeft te tillen om het dakluik open of dicht te doen. Zó maak je een luxe dakterras.


Heeft jouw huis een plat dak? Dan kun je daar namelijk een dakterras aanleggen. Een dakterras is fijn voor warme zomeravonden maar zorgt ook voor meerwaarde voor het huis of appartement. Dat laatste is mooi meegenomen maar allereerst doe je dit natuurlijk om er zelf van te profiteren.


Er zijn veel opties: een hout vloer, kunststof, of toch stenen of rubber tegels? Om je te helpen zetten we tips en mogelijkheden op een rij voor aanleg en onderhoud van de beste, en meest gebruikte vloeren voor dakterrassen. Het is lastig te beslissen wat handig is.

Trap naar het dakterras De toegang tot het dakterras wordt meestal gerealiseerd middels een open of dichte houten trap. De sparing in het dak wordt op maat gemaakt voor de trap en het dakluik of dakhuis. In het plafond wordt een sparing gemaakt.


We leveren ze met garantie en tegen aantrekkelijke prijzen. Het aanleggen van een dakterras is voor ons altijd een zeer dankbare taak. Wij maken van uw dak een oase. Een mooie plek waar u heerlijk kunt vertoeven – en volledig tot rust kunt komen.


Bij het aanleggen van een dakterras is het startpunt meestal een kaal dak. Je moet de plannen voor de dakterras overkapping als je slim bent ook overleggen met mede-eigenaren van het dakterras als hij niet alleen van jou is. Bij het dakterras aanleggen bent u op zoek naar een vakman die zijn vak serieus neemt en verstaat. Door de ervaring die wij in al onze bouwjaren opgedaan hebben kunnen wij u hierin geruststellen en voorzien van deze wens.


Een dakterras op een plat dak van hout geeft u een prachtig uitzicht en u kunt langer genieten van de zonsondergang. Ook bij het maken van een dakterras moet er gedacht worden aan uw veiligheid. U wilt immers niet van het dak afvallen. Een balustrade of hekwerk om uw dak is daarom erg belangrijk om uw veiligheid te kunnen waarborgen. Wanneer het hout van jouw vlonder is aangetast door de groene aanslag, kan het soms verstandig zijn het hout iets op te schuren.


Hiermee haal je niet alleen beschadigingen en oneffenheden weg, maar de beits of olie zal zich ook beter kunnen hechten. Met goed schoonmaken kom je kom je overigens al een heel eind. Materiaalkeuze voor het aanleggen van het dakterras. De constructie voor je dakterras kan van hout dan wel staal gemaakt worden. Ga je voor een houten constructie, dan is er nog de keuze tussen geïmpregneerd hout of hardhout.


Een stalen constructie moet met menie (roestwerende grondverf) bewerkt worden tegen weersinvloeden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts