maandag 4 september 2017

Babyzwemmen de kwakel

Zwembad De Kwakel is dagen per week open. Bekijk hieronder het rooster voor een overzicht van onze openingstijden en activiteiten. Ook de allerkleinsten kunnen heerlijk spetteren en zwemmen in de Utrechtse zwembaden. Tijdens het baby- en peuterzwemmen bent u van harte welkom met uw kindje van tot jaar. Het zwembad heeft een recreatieba een doelgroepenbad en maar liefst wedstrijdbaden.


Ook is er een restaurant, zonnecentrum en een fitnesscentrum.

De ideale plek voor in- en ontspanning! De zwemmer is volledig veilig en zelfstandig in het water. Indien nodig biedt een begeleider hulp bij in- en uit het water komen en bij aan- en uitkleden.


Zwemmen met een begeleider. Bij zwembad De Kwakel is er voor mensen met een lichamelijke beperking of chronische ziekte vrij zwemmen. Een ligweide en een tribune begrenzen de baden. De diepte van het gehele bad is twee meter.


De buitenbadperiode is van mei tot september. Gedurende deze periode kunnen de bezoekers, als de verschillende baden gelijktijdig open zijn, gebruik maken van het gehele complex op hetzelfde entreekaartje.

Naast dat het heel leuk is, is zwemmen heel goed voor de ontwikkeling van je kleine! Wat zijn precies de voordelen? Het heeft een positieve invloed op de hart- en bloedvaten van je baby.


Het verkleint de kans op infecties. Het bevordert zijn motorische ontwikkeling, coördinatie en waarneming. Tevens bevindt zich in ons pand een fitnesscentruFamily Fitness.


Bij de Utrechtse zwembaden kunt u heerlijk zwemmen en sporten. Ook zijn er zwemlessen en -cursussen. Ontdek ook onze aqua-activiteiten! Let op: De kassa sluit een uur voor sluitingstijd.


De glijbaan en andere attracties gaan een half uur voor sluitingstijd dicht en een kwartier voor sluitingstijd moet een ieder de zwemzaal verlaten. Klik op de groenblauwe knop voor het openingstijdenrooster. In de schoolvakanties gelden afwijkende openingstijden. Zie het vakantierooster onder de oranjerode knop. De agenda vult zich net zo automatisch als de wasmand.


Niets is zo belangrijk en inspirerend als samen met het hele gezin op een gezonde manier pret te maken. Bij sportcomplex De Gooye kunt u terecht voor sporten en zwemmen. Bij Laco Sportcentrum Driebergen kun je o.

Wil je ook sportief genieten? Kom dan gezellig eens langs. Volg een uitdagende groepsles, ga aan de slag met een FitCoach, sla een balletje op onze tennis- en squashbanen of ontspan heerlijk in het wellness gedeelte met o. Ervaar nu Fitness bij Amstelhof in Uithoorn Wij snappen heel goed dat het een hele stap is om bij een sportschool aan de slag te gaan. Het bijzondere ontwerp van het meter bad maakt het zwemmen extra speciaal. De architect heeft zich laten inspireren door de vele Romeinse restanten uit de omgeving.


De sfeer is die van een Romeins badhuis. De Meerkamp in Amstelveen heeft voor elke doelgroep iets te bieden. Naast recreatief zwemmen in het golfslagba wedstrijdba instructieba doelgroepenbad en de buitenbaden, kunt u deelnemen aan diverse aquasporten.


Op maandagochtend zijn alle baden beschikbaar voor senioren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts