maandag 4 september 2017

Hoe mollen verjagen

De leukste design hoesjes met de gaafste prints vind je in ons grote assortiment. GSMpunt zorgt voor een snelle levering en goede service. U betaalt geen verzendkosten.


Hoe mollen verjagen

Alles voor het verjagen en vangen van mollen en woelmuizen. Veel Keuze Hotels in Mollens. Bestel Nu bij ReplaceDirect! Mollen Verjagen en Mollen Bestrijden op alle mogelijke manieren.


Wordt u ook zo gek van die molshopen in uw tuin, heeft u last van een of meerdere mollen in de tuin? Als een mol blind is, hoe nemen mollen ons dan waar? Wat komen ze onder de grond doen? En hoe bewegen ze zich voort? Dat en nog veel meer leuke weetjes over de mol lees je in het artikel!


Bekijk het filmpje en kom te weten op welke manieren je mollen kan bestrijden. Hoe verwijder ik mollen uit mijn tuin op een diervriendelijke manier? Mollen zijn nochtans gemakkelijk te verdrijven of te weren zonder grote kosten. Stap ze allemaal af en duw het gazon terug op zijn plaats.


Wanneer u mollen in de tuin heeft, zoek met uw hand een van de ingangen op (daar waar de hoop op het gras ligt), Steek er een stuk slang in van ongeveer cm. Laat de helft eruit steken, zodat hij wind opvangt. Door het gieren kan de mol zich niet meer goed bewegen. De mol moet het van zijn gehoor hebben. Mollen verjagen Naast het doden en vangen, zijn er ook allerlei methodes om mollen te verjagen.


Bepaalde geuren kunnen ze simpelweg niet uitstaan, waardoor ze hun territorium zullen verlaten. Van oudsher wordt er bijvoorbeeld mottenballen of knoflook gebruikt om mollen te verjagen. Als de mollen zich echt niet laten verjagen , dan zit er niets anders op dan ze zelf handmatig te verwijderen.


In tuincentra kun je hiervoor speciale mollenvallen kopen die je helpen om de mol te vangen, zonder deze dood te maken. Naast het gehoor is ook de reukzin van de mol zeer goed om ondergronds prooien te kunnen lokaliseren. U kunt mollen uit de kwetsbare delen van de tuin houden met geuren en geluiden waar de mol niet van houdt. Zodra de mollen in contact komen met dit gif, leggen ze het loodje. Dit is echter wel de minst diervriendelijke manier om van de mollen af te komen.


Hoe mollen verjagen

Deze oplossing kun je het beste toepassen als de andere manieren van bestrijding onvoldoende effectief blijken te zijn om de mollen te verjagen. De beste manier om mollen weg te houden, is zorgen dat je tuin voor hen niet aantrekkelijk is. Een gevarieerde tuin met veel bomen is minder interessant dan een groot, effen gazon.


Mollen mogen dan wel enorm sterk zijn, maar door boomwortels kunnen ze niet graven. Mollen bestrijden of verjagen. Repareer je apparaat, vervang een onderdeel of accessoire en voorkom E-waste. In ons blog leggen we uit hoe je dit het makkelijkst kunt doen! Gedurende deze periodes zijn ze het actiefst.


Hoe mollen verjagen

Kobe Ilsen van het éénprogramma VOLT vist hoe je met mollen komaf kan maken in de tuin. De tuin mooi op orde en geen molshopen meet met mollen carbid! Uitgebreid assortiment, lage prijzen en snelle discrete levering daar staat AllesTegenOngedierte. Als ze dit opmerken is er een grote kans dat de mollen je tuin verlaten, omdat ze de geur van acetyleengas niet verdragen.


Mollencarbid is bovendien een ecologische en diervriendelijke oplossing om mollen te verjagen. Geuren waar mollen een hekel aan hebben. Mollen hebben niet alleen een hekel aan carbid en bepaalde geluiden, maar ook aan. Als mollen een plaag worden, moet je er iets tegen doen.


Druk het midden van de molshoop zo snel mogelijk weer naar beneden zodat de pas gegraven gang weer wordt opgevuld. Hark de overgebleven aarde over het gazon. De beste kans om mollen te vangen is in het najaar, ’s winters (als het niet vriest) en in het voorjaar.


De verschillende mogelijkheden om mollen te vangen en te voorkomen vind je terug in dit artikel. Je kunt dus proberen om een mol te verjagen met apparaatjes die trillingen opwekken. We leggen daarom aan het eind van dit artikel ook uit hoe je er voor kan kiezen om wél vreedzaam met de mol samen te leven. Van molshopen in de tuin word je niet blij.


Je hele gazon gaat er van kapot. Het zijn solitaire dieren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts