vrijdag 24 mei 2019

Print ontwerpen

Specialistisch advies nodig? Ontdek nog meer manieren om je bedrijf te promoten. Bekijk ons grote assortiment printers van vele merken. Jij bepaalt hoe je betaalt.


Alle Merken - Snelle Levering - Bestel Nú!

Gratis en open-source print ontwerp programma. Onze ontwerper zit samen met uw engineer tijdens de meest kritische stappen van het print - ontwerp. Uw engineer weet alles over zijn specifieke ontwikkeling, de print -ontwerper beschikt over een uitgebreide know-how op het gebied van PCB-technologie. Deze combinatie is de beste garantie voor een optimaal functionerend PCB ontwerp. Zelf de ontwerpen knippen, vouwen en lijmen.


Je kunt lagen met taartpunten op elkaar zetten. Hier lees je waar je 3D designs (gratis) kunt downloaden om deze vervolgens te 3D printen bijvoorbeeld. Traktatie ontwerpen om zelf te printen voor een kinderfeestje, verjaardag, traktatie op school of geboorte.

Maak zelf je papieren traktatie taart, uitdeel doosje, bellenblaas of geboorte bedankje. Download geheel gratis deze unieke traktaties ontwerpen zoals taartpunten, geschenkverpakkingen, traktatie doosjes en bellenblaas etiket of wikkels. Leuke en mooie eetbare foto’s?


Wij printen ze voor je uit! Eigen foto, leuke lijstjes voor om je foto. Kant- en klare prints voor op je cupcakes en taart.


Cad2reality is dé specialist in 3D printen en kan jouw ontwerp opleveren als 3D presentatiemodel. Wij zijn werkzaam in tal van branches: van de bouw en weg- en waterbouw tot offshore, machinebouw en marketing. Onderscheid je met een 3D print van concurrenten en zorg voor een spetterende presentatie! Nu je eigen T-shirts, hoodies en accessoires met Spreadshirt zelf ontwerpen. Kies uit duizenden hoogwaardige designs of upload je eigen design.


Visitekaartjes ontwerpen met Vistaprint: druk online hoogwaardige visitekaartjes en maak ze even uniek als jouw bedrijf. Kies voor je bestelling uit honderden unieke sjablonen of upload je eigen ontwerp. Vierkant, met ronde hoeken, superdik, parelmoer, metallic: kies een vorm, een papiersoort en een afwerking die bij je past! Als je een eigen ontwerp wilt (laten) 3D- printen , zul je eerst een digitaal 3D- ontwerp moeten hebben.


Als je zelf aan de slag wilt met 3D-modelleren kun je gratis gebruik maken van eenvoudige software die je op weg helpen.

Het bedrijf AutoDesk heeft bijvoorbeeld meerdere programma’s waarmee je aan de slag kan gaan, ook voor je iPad. Zelf posters maken in simpele stappen: Kies in de Printcandy webshop een ontwerp , selecteer een maat, en pas vervolgens zelf kleuren en teksten met onze online editor aan. Je ziet direct het resultaat op je scherm. Of je nu een 3D printer hebt of niet, wij vertellen je precies wat je nodig hebt om een unieke 3D print te maken.


Een 3D printer is een computergestuurd apparaat en wordt aangestuurd door CAD (Computer-Aided Design). Het maken van een 3D print begint dan ook met een 3D print ontwerpen. Etiketten en andere Avery producten opmaken en printen is erg eenvoudig! Je kan ook zelf een eetbare print ontwerpen en deze door ons laten printen.


Je levert de print kant-en-klaar aan in een Word bestand. Er hoeven dan ook geen aanpassingen meer door ons gedaan te worden. Met de allernieuwste machine(s) printen wij nu haarscherp op zes verschillende soorten stof. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos: sierkussens, beddengoe gordijnen, tafelkleden, kleding en nog veel meer!


Bekijk snel hieronder wat wij voor jou kunnen betekenen! Ontwerp gemakkelijk je logo. Kies een icoon en personaliseer het lettertype, de kleur en tekst om het perfecte logo voor je bedrijf te ontwerpen. We printen echter wel sublimatiepapier op bestelling, dus als je beschikking hebt over een hittepers kun je eenvoudig jouw eigen stoffen bedrukken. Moet ik mijn bestand opslaan als TIFF of JPEG?


Een gratis persoonlijke tegoedbon ontwerpen. Het blijft lastig, een leuk cadeau voor iemand vinden. Dan maken wij het eenvoudig door je hier de mogelijkheid te geven zelf een leuke cadeaubon te ontwerpen.


Met eigen teksten kun je deze naar eigen idee zelf realiseren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts