dinsdag 7 mei 2019

Cocoon tafel

Cocoon tafel

U krijgt direct een bevestiging. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Reserveer online, laagste prijzen.


Vind ronde tafel uitschuifbaar als je nu zoekt. Koop bij dé Europese toko online. Overheerlijke Cocon desserts en meer! Gratis verzending vanaf 50€! Alles voor uw avontuur: meer dan 30.


Ook zijn ze in verschillende kleuren leverbaar: zwart, antraciet, taupe, wit en bruin. Celebrate happiness, pluk de dag en geniet van het leven. Wij hopen dat u vele mooie momenten zult beleven met één van onze producten.


Cocoon tafel

Met de compacte afmetingen past deze tafel bij iedere zithoek en maakt het huiselijk loungen tot een feest. Afmeting 60x60x40cm, kleur Antraciet. Hiermee verandert de vuurtafel in een handomdraai in een extra tafel.


Het gebruik maken van deze website betekent dat u de Algemene Voorwaarden accepteert. Dit is eenvoudig te realiseren en het resultaat is grandioos. Lekker natafelen duurt voortaan nog langer met de sfeer en warmte van een inbouwbrander. Wij bieden de laagste prijsgarantie en bij ons kunt u altijd veilig online betalen. Geniet nu van alle zomerse avonden met onze happy cocooning vuurtafels.


Cocoon tafel

Ieder jaar brengt COCOON , de grootste woon- en interieurbeurs van België, klinkende namen uit de wereld van design, meubels, textiel, ( tafel )decoratie en tuin samen. Vuurtafels koop je gemakkelijk bij VUUR- TAFELS. De tafels zijn gemaakt van composiet, maar stralen een beton-look uit. Met de hogere versie past deze tafel bij iedere zithoek en maakt het huiselijk loungen en dining tot een feest.


Het comfortabele Holtkamper Droommatras Koudschuim zorgt voor heerlijke nachten. Hierdoor is het mogelijk om de gasfles (5kg) onder de tafel te plaatsen! Cocoon Bowl vuurtafel rond diameter 91cm incl.


Trendy vuurtafels met een ingebouwde gashaard. En daar houdt het moois nog niet op. Deze tafelhaard is uit te breiden met zaken als een grillplaat, wijnkoeler of side table. De stijlvolle Happy Cocooning vuurtafels creeëren een heerlijke ambiance in uw tuin.


Wilt u uw gasfles uit het zicht neerzetten op uw terras? Deze bijzettafel is te gebruiken voor gasflessen tot en met KG. Deze tafel biedt dubbele uitkomst, de gasfles staat uit het zicht, maar is ook een handige bijzettafel. Een espresso loungebar met een echte barista die van de beste koffiebonen een heerlijke kop koffie voor u kan maken. Daarnaast biedt onze uitgebreide theekaart u veel keus voor een heerlijk potje losse thee.


Cocoon tafel

De combinatie van de elektriche ontsteker en de traploos instelbare draaiknop maken de Happy Cocooning helemaal af. Ook zijn de tafelmodellen erg leuk om direct op jouw eigen tafel te plaatsen. Het vermogen van de vuurtafels verschilt enorm bij de Happy Cocooning vuurtafels.


Support tafel , losse inbouwbrander stuks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts