maandag 13 mei 2019

Zwembad rechthoekig opblaasbaar

Intex luchtbedden voor binnen. Comfortabel, trendy of veelzijdig. Bekijk ons gehele speelgoed ssortiment online. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Met een rechthoekig zwembad maak je optimaal gebruik van de ruimte in je tuin.

Verder is een rechthoekig zwembad perfect om lekker in te gaan liggen of om baantjes te trekken. Rechthoekige zwembaden zijn er in verschillende soorten en maten. Zo is een rechthoekig opblaas zwembad makkelijk op te zetten en weer op te bergen. Opblaasbare zwembaden koop je eenvoudig online bij bol. Een zeer mooi opblaasbaar zwembad met Frozen motief!


Dit stevige bad zorgt ervoor dat jouw kleintje heerlijk verkoeling kan zoeken tijdens de warme zomerdagen. Je kunt dus heerlijk op de rand gaan zitten terwijl u de kinderen in de gaten houdt! Het opblaaszwembad is voorzien van verschillende luchtkamers, zodat het opzetten nog eenvoudiger wordt!

Een opblaasbaar zwembad is handig wanneer je van plan bent het zwembad alleen te gebruiken op zonnige dagen. Let goed op de grootte van het zwembad en hoe je het zwembad inklapt. Zo kun je een groot zwembad in de tuin nemen, maar kun je ook kiezen voor een klein opblaasbaar zwembad die je meeneemt voor de kleintjes wanneer je op pad gaat.


Zwembaden in alle soorten en maten. Bij Praxis koop je vrolijke opblaasbadjes voor de kleintjes, maar hebben we ook een ruime keuze aan grote zwembaden voor het hele gezin. Bijkomend voordeel is dat een opblaas zwembad altijd snel op te zetten is zodat je direct kan gaan genieten!


Want vandaag een opblaasbaar zwembad voor 16:uur bestel is morgen al in huis! Het aanbod in opblaasbare zwembaden is de laatste jaren enorm uitgebreid. Daarbij is het aanbod niet beperkt tot het klassieke opblaasbaar zwembad met opgeblazen zijwanden. Wanneer je kinderen hebt is een opblaasbaar zwembad in de tuin echt onmisbaar tijdens de zonnige zomerdagen. Het grootste voordeel van opblaasbare zwembaden is natuurlijk dat ze mega snel zijn op te zetten.


De Bestway is een rechthoekig opblaasbaar zwembad dat gemaakt is van sterk vinyl. Dit product is een kinderba dus kinderen kunnen nu eindelijk genieten in de achtertuin. Je hoeft ze niet meer naar het strand te brengen om een leuke tijd te hebben. Met dit product hebben ze dagelijks plezier.


Er kan een inhoud van 4liter water in dit zwembad. De wanden bestaan uit vinyl en zijn snel op te blazen zodat u zo snel mogelijk kunt afkoelen wanneer de brandende zon hard schijnt.

Met de afmetingen van 2x 1x 50cm past er een ca. Bestway Blauw, rechthoekig , 2-rings opblaasbaar zwembad. Dit praktische en populaire bad heeft extra brede wanden en is uitgerust met een aftapplug. Een zwembad in je tuin is daarvoor de uitkomst. Maar het liefst een die opblaasbaar of opzetbaar is.


Mooi, want bij HORNBACH hebben wij een groot assortiment van losstaande zwembaden ! Neem een duik in ons assortiment en maak je keuze uit een opblaasbaar zwembad , een rechthoekig zwembad , een rond zwembad of Bestway zwembad. Wij hebben een rechthoekig zwembad gekocht die op ons balkon kon. Staat duidelijk op tot waar je hem maximaal kunt vullen. Mijn dochter is erg blij met het zwembadje. Zelf zou je er ook nog bij kunnen zitten.


Behalve aan uitgebreid aanbod aan opblaasbare zwembaden vindt u op Opblaaszwembad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts