woensdag 15 mei 2019

Betonnen trap prijzen

Denk maar aan de moderne betonnen trap , de rechte betontrap en de betontrap met bocht, zwevende betonnen trap , de gepolierde betontrap enz. Ook qua trapbekleding en de betontrap afwerking van de betontrap kan je kiezen tussen de houten trapbekleding, natuursteen trapbekleding, tapijt of laat je liever de betontrap verven? Een betonnen trap is prijs-kwaliteit erg interessant.


Je kan hem polijsten of afwerken met hout, tegels,.

Met betonnen trappen heb je twee mogelijkheden, je kan de betontrap ter plaatse laten storten of je kan kiezen voor een prefab betontrap. Deze tweede mogelijkheid kan ook bij grote renovaties toegepast worden terwijl de eerste voornamelijk bij nieuwbouwen voorkomt. De betonnen traptreden die wij in ons assortiment hebben lenen zich niet alleen voor het realiseren van een trap , u kunt er ook zeer eenvoudig prachtige hoogteverschillen mee aanbrengen in uw tuin. Deze opvallende trap kan tevens dienst doen als vluchtweg.


Wat kost een betonnen steektrap? Om u een indicatie te kunnen geven van de prijs van een betonnen trap , hebben we onderstaand een rekenvoorbeeld voor een betonnen steektrap met haakse treden uitgewerkt.

Veel mensen die over een mooie, grote tuin beschikken vinden het belangrijk dat deze ook zeer onderhoudsvriendelijk is. Er is nog een ander voordeel verbonden aan het realiseren van een trap met behulp van betonnen traptreden. Dit betekent dat alle betonnen producten die nodig zijn voor de inrichting van een trappenhuis tot het specialisme behoren.


Beton is hip, ook bij trappen. Er zitten diverse voordelen aan een betontrap. Terwijl betonnen trappen vroeger bijna exclusief in grote gebouwen te zien waren, duiken ze nu meer en meer op in (moderne) privéwoningen.


Wilt u graag een nieuwe betonnen trap ? Dan wilt u weten wat de voordelen zijn, of u een prefab of een ter plekke gestort model moet nemen en wat de prijzen van. Ook voor uw betaalbare betonnen trap op maat bent u bij ons aan het goede adres! Samen met onze partner produceren wij betonnen trappen en geven daarmee uw woning of bedrijfspand een robuuste en stijlvolle uitstraling. Wij beheren het complete productieproces: van ontwerp tot en met levering.


De prijzen van een nieuwe betontrap hangen van meerdere factoren af. Namelijk wat voor soort trap er geplaatst wordt, of het prefab of ter plekke gestort wordt en welke afwerking er gebruikt wordt. Standaard rechte trappen kosten gemiddeld minder dan trappen met een draai.

Een trap in beton is vuurbestendig, maakt bijna geen contactgeluid en is bovendien heel onderhoudsvriendelijk. Een gepolierde trap hoeft geen verdere afwerking en is verkrijgbaar in verschillende kleurpigmenten. Wens je de trap af te werken met hout, vast tapijt of natuursteen, dan kan je kiezen voor een ruw gegoten betontrap.


Een trap van gegalvaniseerd staal is erg slijtvast, roest niet en hoeft niet afgewerkt te worden met een laklaag. Natuursteen is een van de duurste trapbekledingen. Wie kiest voor een betonnen trap kiest voor stabiliteit en kwaliteit.


Gepolierde betontrap zonder leuning. De wijze waarop de trap gebouwd is, zorgt er ook voor dat deze zo weinig mogelijk plaats inneemt in je woning. In vergelijking met een houten trap krijgt een betonnen trap niet te maken met vlekken door water of andere drank.


Sommige mensen betonnen de ruimte onder een dergelijke trap als speelruimte voor de kleine kinderen.

Anderen maken er een bureauhoekje van, en nog anderen zien er graag niets staan. Een prefab betonnen trap is snel geplaatst, kan je na plaatsing onmiddellijk betreden, is van hoge kwaliteit dankzij de fabriekscontrole, … Lees hier alles over de mogelijkheden en prijzen van een prefab betontrap. Ga snel naar: Toepassingen – Prijs – Eigenschappen – Uitvoeringen – Afwerking. Wat is een prefab betonnen trap ? Deze betonnen trap is namelijk goedkoop, sterk en eenvoudig te plaatsen. Voor- en nadelen betonnen trap.


Toch heeft deze trap ook een aantal nadelen. Hij oogt namelijk snel kil en voelt ook koud aan. Bestel voor aantrekkelijke prijzen en lage bezorgkosten betonnen elementen bij Gadero bestrating. Dit zijn ook direct de redenen om een betonnen trap te bekleden. Maak van betonnen L elementen een verhoogde border, van U elementen een bank of van traptreden een fraaie trap van steen.


U elementen kunnen ook gebruikt worden voor het maken van een bankje of een haardhoutopberging. In met name publieke gebouwen en oude kantoorpanden vinden we vaak betonnen trappen die steil omhooglopen. Werkwijze betonnen trap kwartdraai. Toch is het ook mogelijk in een woning een betonnen trap met een kwartdraai te gieten. Koop nú Trappen in onze Webshop of de Bouwmarkt!


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Een steektrap van beton is uiteraard de goedkoopste oplossing. Hoe prijzig het storten van een betonnen trap precies is, is onder meer afhankelijk van de gekozen afwerking en de complexiteit. Ben jij een beetje handig aangeleg dan laat je het verwijderen van je oude trap over aan het bedrijf wat de betonnen trap komt leveren. Je kan wel zelf de oude delen van je trap afvoeren.


Ben jij niet handig aangeleg dan laat je alle werkzaamheden rondom het plaatsen van jouw nieuwe betonnen trap uitvoeren door de leverancier van de trap. Prefab betonnen trap prijzen. De prijs van prefab trappen in beton is vooral afhankelijk van de grootte van de trap (aantal treden) en het model.


Info over betonnen trappen prijzen. Resultaten van zoekmachines! Wij geven je advies omtrent betonvloeren, betonmeubelen, betonnen trappen en andere toepassingen.


Met meerdere vestigingen in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg en Brussel. Door een offerte aan te vragen via deze website kun je prijzen en producten vergelijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts