donderdag 30 mei 2019

Intex zwembad met frame

Intex zwembad met frame

Zwembaden: uit voorraad leverbaar! Vraag direct online uw korting aan. Bekijk het Met frame aanbod. Bestel online vanaf: €2bij Obelink. Intex zwembad op Vergelijk.


Intex zwembad met frame

Denk daarbij aan een filterpomp, afdekzeil en zwembadtrap. Daarnaast kunt u bij ons ook allerlei andere accessoires bestellen voor uw frame zwembad. Deze zwembaden zijn zowel geschikt voor kinderen als ouderen. De metal frame zwembaden zijn gemakkelijk op te zetten, binnen c. En dat wil iets zeggen, want onze andere frame pools zijn ook zeker niet de minste. Snelle levering en een zeer goede afhandeling van uw bestelling.


Frame pool nú compleet met zwembadpomp! Een inbouw zwembad laten aanleggen zit niet in ieders budget. Dit zijn zwembaden die gemakkelijk op te zetten zijn en daarnaast. Vind intex zwembad het nu op Kensaq.


Enorm assortiment en Gratis verzending vanaf € 7-. De prism frame zwembaden zijn gemakkelijk op te zetten, binnen c. Het sterke frame is gemaakt van gegalvaniseerd staal en voorzien van een poedercoating over de gehele binnenkant en buitenkant van het de buizen, voor een extra goede bescherming tegen roest. Stevig dankzij het gegalvaniseerde metalen frame , gebruiksvriendelijk dankzij de meegeleverde toebehoren en DVD.


Een frame zwembad is dan ideaal. Hij biedt de stevigheid waar je naar op zoek bent en daarnaast is hij makkelijk op te zetten. Bij Obelink vind je frame zwembaden in rechthoeken maar ook ronde frame zwembaden behoren tot ons assortiment.


Intex zwembad met frame

We hebben het zwembad gekregen en toen het opstond kwamen we erachter dat het lekte waar je de pomp moet aansluiten. Erna toen we het gingen afbreken waren de buizen helemaal vastgesmolten aan het zeil. Met een frame zwembad kan het ook anders.


Die zijn namelijk gewoon bovengronds neer te zetten waar jij wilt. Oké, als je liever een ingebouwd exemplaar hebt, dan kun je ook een frame zwembad in ons assortiment uitkiezen dat daarvoor geschikt is. De makkelijkste manier is echter om het bad gewoon op een beschikbare plek te plaatsen. Bepaal de vorm en let ook goed op de afmetingen van het zwembad.


Intex zwembad met frame

Het frame van het zwembad bestaat uit ovale buizen van sterk staal. Deze zijn zowel aan de binnen- als de buitenkant voorzien van een poedercoating om roest te voorkomen. Het is gemaakt van een sterk metalen frame , hier door kan het zwembad (bij normaal gebruik) jaren mee. De afmetingen van dit zwembad zijn 3x centimeter. In dit zwembad heeft u plezier met het hele gezin, zo kunnen er gemakkelijk personen gelijktijdig in dit bad.


Dit zwembad geeft je verkoeling in de zomer en ziet er door zijn rechthoekige vorm strak uit. Het bad is gemaakt van PVC en heeft een afmeting van 3bij 2centimeter en een diepte van centimeter. Het stalen frame geeft het bad veel stevigheid. Dat voorkomt dat je vaak het water moet verversen. Deze baden zijn buitengewoon gemakkelijk op te zetten.


Om de installatie nog makkelijker te maken wordt er een DVD bijgevoegd. Dit metalen frame bestaat uit robuuste, ovalen, stalen buizen. Op zoek naar een onderdeel voor jouw intex zwembad ? Ook daar zijn we specialist in. Nagenoeg alle wisselstukken hebben we direct leverbaar op stock.


Dankzij onze nieuwe state of the art zoekfunctie vind je snel het correcte wisselstuk of onderdeel voor jouw specifieke intex zwembad , spa of pomp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts