dinsdag 21 mei 2019

Teakhout tuinbank

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Vind houten tuinbank het nu op Kensaq.


Bekijk ons assortiment aan teakhouten tuinmeubelen en vind vandaag nog het tuinmeubel dat bij uw tuin past!

U hoeft een teakhouten tuinbank dus niet per se te onderhouden. Door het behandelen van het teakhout met teak olie, gaat u de verkleuring tegen die optreedt als u de tuinbank buiten laat staan. Dit is echter niet noodzakelijk. Massieve teakhouten tuinbanken met pen-gat verbinding.


In ons assortiment hebben wij tuinbanken van 100cm tot wel 300cm. Daarnaast verschillende modellen, met of zonder rugleuning, met of zonder armleuning en allemaal van massief teakhout ! Bestel eenvoudig online en laat bezorgen! Deze tuinbank van REKE is ideaal voor op het balkon, tuin of terras.

Waar je hem ook neerzet, deze hij zal overal goed tot. De bank is gemaakt van 1 FSC… Meer. Hoe onderhoud je nou een teakhouten tuinbank ? Een teakhouten bank wordt langzaam zilver grijs. Teakhout kan erg goed tegen ons klimaat.


Je kunt de bank keer per jaar schoonmaken. Los een blokje soda op in lauw water. Pak een zachte borstel en maak eerst de bank helemaal nat. Ga vervolgens met de nerf mee met de zachte borstel de bank.


De tuinbank teak wordt in een pakket geleverd. Montage van deze bank is zeer eenvoudig. Dit model is een gangbaar type. Het is een teakbank die makkelijk overal te plaatsen is.


U kunt hem achter in de tuin neerzetten. Wicker tuinbanken zijn net als teak tuinbanken een natuurproduct dat je ook gewoon buiten kunt laten staan. Daarnaast is de combinatie teak en wicker tuinbanken gewoon prachtig!

Teak tuinbanken - Stevig en duurzaaam natuurproduct. Onze grote collectie tuinbanken van teakhout zijn duurzaam en daar heb je jaren plezier van. Ontspannen in luxe tuinbanken. Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen.


De dagaanbieding site van Nederland! In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! De teakhouten tuinbanken staan zowel goed als eyecatcher in de tuin als aan een tuintafel. Koop hem nu voor €11deze tuinbank , met een net maar toch praktisch ontwerp, brengt je leefruimte naar een hoger niveau!


Zo creëert u een extra zithoekje in de achtertuin, zo ook met tuinbank Patrick. Deze buitenbank is gemaakt van sterk, duurzaam teakhout en heeft een stevige constructie. Tuinbank massief teakhout.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Het product heeft een mooie afwerking gekregen die het hout een warme kleur geeft. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Dan is de Cordoba tuinbank wat je zoekt!


Deze twee-zit bank heeft een lengte van 120cm en is gemaakt van 1 FSC teakhout en is behandeld met olie op waterbasis. Het FSC keurmerk staat voor houtkap uit duurzame en door milieuorganisaties gecontroleerde bossen. Geen enkel andere houtsoort overtreft teakhout met zijn duurzaamhei stabiliteit en lage onderhoudskosten. Hierom is het de ultieme materiaalkeuze voor tuinmeubilair.


Een mooie teak tuintafel, fijne tuinstoelen en een heerlijke tuinbank met of zonder rugleuning. Ieder moment van de dag kunt u heerlijk genieten in en van uw eigen tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts