donderdag 30 mei 2019

Natuursteen leverancier

Vergelijk tuintegels op Beslist. Grootste aanbo laagste prijs! Specialist in natuursteen en keramiek.


Al bijna jaar actief in het vinden van nieuwe soorten, het ontwikkelen van nieuwe trends en het vermarkten van de beste kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. We importeren natuursteen uit praktisch elk Europees lan maar ook uit Azië en Zuid-Amerika. Met regelmaat gaan we op zoek naar leveranciers voor nieuwe kwaliteiten en soorten.

Pas als een leverancier naar onze maatstaven heeft bewezen een continue, gedegen kwaliteit te leveren, wordt de steensoort opgenomen in ons assortiment. Bekijk hier ons aanbod natuursteen en enkele van onze referenties. In de bouw- en kunstwereld wordt veel gebruik gemaakt van natuursteen. En terecht: het is ijzersterk en ziet er prachtig uit. Er zijn verschillende soorten natuursteen , waarvan graniet, marmer en kalksteen de meest bekende zijn.


Vind jouw natuursteen bedrijf en alles over natuursteen. Wij zijn gevestigd in Veere, Zeeland. Bovendien is het een functioneel en duurzaam materiaal dat voor een groot aantal toepassingen geschikt is.


TOTALE UITVERKOOP IVM BEDRIJFSBEËINDIGING.

Natuursteen is een natuurproduct, met een uniek en levendig uiterlijk. The Stone Art House is uw leverancier in natuursteen en keramiek The Stone art House is een familie bedrijf en is inmiddels ruim jaar gespecialiseerd in het vak natuursteen. Dagelijks kopen wij nieuwe voorraden in en staan wij klanten enthousiast te woord.


De grote voorraad natuursteen waar Lamers over beschikt zijn afkomstig van uitsluitend eerste klas leveranciers. Met deze hoogwaardige kwaliteit natuursteen ligt de basis voor het vakmanschap van ons bedrijf. U kunt bij ons terecht voor utiliteitsbouw, renovatie, nieuwbouw of verbouw.


Wilt u meer weten over onze producten en projecten? Neem dan contact met ons op. Wanden, vloeren, badkamers en gevels krijgen een warme uitstraling. Ook verkopen we kwarts van Santa Margherita en keramiek van Marazzi.


Marazzi is ’s werelds grootste keramische producent uit Italië. Middels onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk op het gebied op- en overslag, transport en scheepvaart kunnen wij altijd tegen een scherp tarief leveren. Het vak in ons natuursteenbedrijfis van generatie op generatie overgedragen.


De liefde voor het vak en de ruim 1jaar ervaring vind u terug in ons werk en ons advies. Vanuit onze moderne fabriek in Huissen produceren wij het mooiste maatwerk in natuursteen en steenachtige materialen. Samen met onze klanten (keukencentra, (interieur)architecten, interieurbouwers en maatwerkspecialisten) maken we keukenbladen en interieurs van natuursteen , composiet en keramiek.


Duurzame winning van het natuurlijke materiaal natuursteen , het produceren van tegels meteen bij de oorsprong, het creëren van werkgelegenheid voor de plaatselijke bevolking en de tijdloze levensduur van dit materiaal zorgen ervoor dat de ecologische footprint van ons bedrijf werkelijk gezien mag worden als De Steen der Weijzen. Belgisch hardsteen is een fossiel gesteente wat het tegelijkertijd ook zo aantrekkelijk maakt.

Sterk en duurzaam en gaat net als marmer een leven lang mee. Als specialist en leverancier kennen wij vrijwel alle soorten natuursteen en hebben veel ervaring met het bewerken ervan. Toch blijft marmer onoverwinnelijk.


Onze uitermate grote voorraad natuursteen , welke gedetailleerd beschreven wordt onder producten, is afkomstig van uitsluitend eerste klas leveranciers in Europa (Nederlan België, Frankrijk, Spanje, Italië, Duitsland en Scandinavië), Brazilië, India, Afrika en China. Van natuurstenen vloer, aanrechtblad of dorpel tot aan het vervaardigen van een hoogwaardige grafsteen. Vorige week ben ik ben ik bij Damo natuursteen geweest in Hillegom. Op zich een prettig bedrijf, maar ik vond het aanbod een beetje klein, en de. Uw leverancier voor al uw natuursteen producten.


Mocht u de benodigde informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts