dinsdag 21 mei 2019

Zwembad de veur

Alleen dit weekend: extra korting op alles. Bezoek de winkel of bestel nu online! Altijd een verassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt. Verkrijgbaar vanaf € 99.


Zwembad de veur

Jouw nieuwe favoriete zwembad kopen? Het zwembad is goed bereikbaar zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Er is voldoende parkeer­gelegenheid aanwezig. Met het openbaar vervoer kunt u met bus of bus tot naast De Veur komen.


Vanaf de halte is het nog minuten lopen naar de ingang van De Veur. Zwemactiviteiten in zwembad De Veur in Zoetermeer. Het Zweminstituut bied naast zwemles voor kinderen ook zwemactiviteiten aan in zwembad De Veur in Zoetermeer.


Hieronder vindt u alle zwemactiviteiten. In Zoetermeer bieden wij ook in zwembad De Driesprong meerdere zwemactiviteiten aan. AquaBootcamp is een full body workout voor.


Zwemles in zwembad De Veur in Zoetermeer. In de kalender hieronder kunt u de programmering zien van zwembad de Veur. Meer informatie over het aanbod kunt u hier vinden. In het geval dat u op een beschikbaar moment het zwembad zou willen huren, dan kunt u op deze pagina meer informatie vinden. Nieuw Zoetermeers zwembad of uitbreiding De Veur.


Zwembad de veur

Eindelijk: in Zoetermeer wordt ruimte gemaakt voor meer recreatief zwemwater. In het laatste geval wordt zwembad De Driesprong aan de Van Stolberglaan gesloopt. Welkom bij Zwembad de Viergang in Pijnacker. Kom gezellig zwemmen in ons verwarmde zwembad.


Zwembad De Veur is de sportiefste van de zwembaden in Zoetermeer. De Veur heeft een ondiep bad en een 25-meterbad met twee duikplanken. Dat is een veel gestelde vraag binnen het Zweminstituut.


Maar eigenlijk geeft de naam het al aan, het is joggen in het water. Bij AquaRobics beweegt u in het water op muziek. Tijdens deze lessen staat u in het zwembad met. Het beschikt over een ondiep bassin van bij meter, en een wedstrijdbassin van bij meter.


Dit bassin heeft tevens een 1- en een 3-meterplank, en is dus geschikt voor schoonspringen en zwemwedstrijden. De gemeente beschikt over twee zwembaden : De Veur en De Driesprong. Daar kunt u terecht voor banenzwemmen en deelnemen aan zwemlessen en doelgroeplessen. De organisatie van dit zwemprogramma wordt uitgevoerd door het Zweminstituut.


Het is gelegen op de Prismalaan 40. Vind een zwembad in de buurt. Zwembad ‘De Veur ’ in Zoetermeer heeft een meter wedstrijdbad met een lage en hoge duikplank en een grote tribune. Daarnaast is er nog een ondiep instructiebad met glijbaantje voor kinderen.


De zwembaden zijn onderdeel van sport- en cultuurcentrum De Veur , waar ook een sporthal, vergaderzalen en een restaurant te vinden zijn. Er zijn twee zwembaden in Zoetermeer: De Driesprong en De Veur. Café Restaurant de Veur is de locatie in Zoetermeer voor al uw feesten en partijen! Openingstijden Zweminstituut Zoetermeer De Veur Prismalaan in Zoetermeer.


Bekijk onze website voor de. Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? In de vakantie ligt er iedere namiddag spelmateriaal in het water tot 17u.


Er kunnen dan geen baantjes getrokken worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts