donderdag 30 mei 2019

Tondeuse 0 5 mm

Alle haren op gelijke lengte. Specialistisch advies nodig? Bestel veilig en eenvoudig professionele tondeuses. Achteraf betalen mogelijk. Toe aan een zachte en gladde huid?

Vergelijk alle scheerapparaten snel en gemakkelijk op Vergelijk. Door met je duim te schuiven over het touch gedeelte kun je de scheerlengte hoger of lager instellen waarna de scheerkam vanzelf omhoog of omlaag gaat. Er worden opzetkammen meegeleverd en je kunt in lengte scheren van , mm tot maar liefst cm. De opzetkammen zijn best stevig maar wel van plastic.


Deze sterk uitgevoerde tondeuse staat garant voor een lange levensduur en scheert tot maar liefst op 0. De krachtige pivot motor levert een dubbele snelheid in vergelijking met gewone tondeuzes. Coolblue: alles voor een glimlach.

Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Tondeuses koop je eenvoudig online bij bol. Bespaar tot wel via kiesproduct.


BABYLISS TONDEUSE OPZETKAM 0. Basisprincipes van het trimmen: leer van je baard te houden en ermee te leven. Mannelijk, ruig en authentiek: het is niet moeilijk om te begrijpen waarom de hipsterbaard zo hot is als het op gezichtsbeharing aankomt. Met deze Wahl opzetkam nr. Wat maakt de Andis RACD zo speciaal?


Resultaten van zoekmachines! Nummer (mm ) Nummer (mm ) Naast de kammen krijg je er ook een borstel, mesbeschermer, flesje olie en een stekker bij voor Europa, Australië en Verenigd Koninkrijk. Opzetkammen voor Wahl en Moser tondeuses.


Maak nu je collectie (weer) compleet met deze opzetkam. Bij je tondeuse en trimmer krijg je een aantal opzetkammen. Buiten de standaard maten hebben wij ook een paar extra korte of lange modellen zodat je nog preciezer kan scheren.


Dan kun je bij ons de originele opzetkammen kopen.

Zit jouw opzetkam hier niet bij? Ik koop al jaren de babyliss tondeuses met de W-technologie en titanium zelfsmerende messen. Kies nu uit de diverse kwaliteitsmodellen voor professioneel of thuisgebruik. Uiteraard zijn de haar tondeuses ergonomisch ontworpen en functioneel in het gebruik.


Ik gebruik dus nooit opzet stukken of iets dergelijks. Deze scheerkop is speciaal ontworpen voor de Andis ShowEdge FHC paardenscheermachine maar kan ook gebruikt worden op de Andere Andis en Oster tondeuses welke gebruik maken van het universele snelwisselsysteem voor scheerkoppen. Kies uit lengtestanden van tot mm , met precies mm tussen elke lengte.


Draai het instelwiel om de gewenste lengte in te stellen. Of gebruik de trimmer zonder kam voor een glad trimresultaat van , mm. Misschien wist je het nog niet: de producten van Wahl, Moser en Ermila komen uit dezelfde fabriek. Een tondeuse heeft namelijk instelbare mesjes of opzetstukken, waarmee je de gewenste kniplengte instelt. De kniplengtes verschillen per tondeuse , dus bedenk voordat je een tondeuse aanschaft wat voor jou een gewenste kniplengte is.


Wil je een oplaadbare tondeuse ? Misschien wil je een speciale baardtondeuse, of zoek je een bepaald merk, bijvoorbeeld een Remington tondeuse of een Wahl tondeuse. Hij knipt je haar namelijk op maar liefst 4lengtes met tussenstanden van maar ,millimeter. Je kiest de lengte door deze in te stellen via het touchscreen op het handvat. Gebruik van de opzetkammen en swipe met beweging naar de gewenste lengte tussen de , en millimeter.


Gebruik je hem alleen voor hoofdhaar of ook voor andere lichaamsbeharing?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts