vrijdag 31 mei 2019

Horeca parasol prijzen

Parasols voor horecagelegenheden. Scherpste prijs van NL, Kijk snel. Uw terras is het eerste wat uw gast ziet. Ruim assortiment parasols voor uw gastronomie voor ultieme schaduw.


De vierkante parasol is zeer groot en stevig maar al even eenvoudig te bedienen als onze andere modellen.

De rechthoekige parasol heeft verder dezelfde eigenschappen en leent zich ook prima voor de horeca. Doordat de Maestro Pro parasol zowel vierkant, als rechthoekig verkrijgbaar is, bent u flexibel in het overdekken van uw terras. Horeca of XL Solero parasols zijn de stevigere uitvoeringen uit onze collectie parasols.


Ze zijn leverbaar in de vrijhangende en vrijstaande varianten. Kwaliteit parasols van Solero. Gekoppelde vrijhangde parasols , zoals de Pvan Prostor, kunnen gekoppeld tot wel moverkappen. De parasols van Okido Horeca - en Projectinrichting bieden u dit alles tegen zeer scherpe prijzen.


Uitgerust met een eersteklas Polyester doek, welke in allerlei kleuren te verkrijgen is.

Alle vermelde prijzen op onze website zijn excl B. De parasols uit de collectie van Goos Horeca zijn Uv-bestendig, water- en vuilafstoten stevig en stabiel. Grotere vierkante of ronde parasols met een doorsnee van meter bieden bescherming aan meerdere tafels. Horeca parasols van VEGA: kwaliteit en diversiteit. Op deze eisen is de kwaliteit van de parasol aangepast. Door het gewicht van de parasols moet er rekening gehouden worden met hoe de parasol geplaatst wordt.


Ronde parasols , variërend in maten tot meter, vierkante parasols tot meter en rechthoekige parasols tot 7x 800. Het brede kleurassortiment voor parasoldoeken en frames en de diverse mogelijkheden ten aanzien van parasolbedrukking, regengoten, zijwanden, parasolverwarming en parasolverlichting zorgen ervoor dat de parasols aansluiten. De kleurechtheid van het doek, wordt beoordeeld met een 7-op een schaal van 8. Dit is de hoogst bereikbare kwaliteit op de markt. Vind horeca parasols het nu op Kensaq. Daarom kunnen deze parasols ‘s avonds niet naar binnen.


De TFH en de TFL modellen zijn zeer robuust. En ze hebben een mooie geïntegreerde oplossing voor heaters. Een horeca terras parasol is eigenlijk onmisbaar voor iedere horecaonderneming met een terras.


Gasten vinden het belangrijk dat ze de mogelijkheid hebben om uit de zon te kunnen zitten. Vooral in de zomer kunnen de temperaturen flink oplopen en om dan constant in de zon te moeten zitten is niet aangenaam.

Horecaparasols geven uw terras een stijlvolle uitstraling. De zwevende parasol hangt boven het terras. Hij is dus zo neer te zetten dat alle klanten aan een tafel beschut zitten en beschermd zijn tegen de zon. Onze horecaparasols zijn bovendien heel flexibel. Door te kiezen voor een zwevende parasol , kiest u ook voor een praktische parasol.


Komt u met bovenstaande maten en parasols niet uit, dan bieden wij ook maatwerkparasols aan. Met een ruime keuze qua maatvoering, kleur, uitvoering en overige opties. De prijzen hiervoor zijn op aanvraag te verkrijgen.


Horecakeukenapparatuur heeft een groot assortiment parasols te koop in diverse maten en kleuren, kijkop deze pagina voor de grote of kleur parasol die bij uw horecagelegenheid past, ook voor de particulier hebben we een assortiment kleine en grote parasols te koop. Ga voor een vrolijke zonnige horeca parasol in de kleur oranje, geel of blauw of kies voor een horeca parasol in natuurkleuren als groen, bruin en ecru. Materialen horeca parasol. Binnen onze collectie aan horeca parasols vind jij als ondernemer gegarandeerd een parasol , welke geschikt is voor jouw terras of dergelijke horecagelegenheid. Bel of mail ons voor een vrijblijvend advies.


Natuurlijk bent u op afsrpaak ook van harte welkom in onze speciale showroom, waar u alle maatwerk– en horeca parasols zelf kunt testen. U vindt onze gegevens op de contactpagina. Heeft u uw keuze al gemaakt? Bestel dan direct via onze webshop.


Veel parasols zijn bij ons direct uit voorraad leverbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts