vrijdag 24 mei 2019

We fashion assen

Verken Assens vanuit een vakantiehuis. Nu eenvoudig online boeken! Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Boek uw Hotel in Assens online.


Reserveer online, laagste prijzen.

Cookies zijn kleine (tijdelijke) tekstbestanden die door je browser worden opgeslagen. WE Fashion maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en extra functionaliteit aan te bieden, zoals het onthouden van je logingegevens en de inhoud van je winkelwagentje. Kies voor doorgaan als je hiermee akkoord gaat. Geen retourkosten, 24u levering en veilig betalen.


Op zoek naar de openingstijden van We Fashion ? Openingstijden van WE Fashion in Assen met adres Mercuriusplein 52. Ook vind je op deze pagina de contactgegevens zoals het telefoonnummer en adresgegevens van WE Fashion in Assen. De winkel is vermeldt in categorie Kledingwinkels.

Huidige aanbiedingen en openingstijden van de We Fashion winkel in Mercuriusplein en andere winkels bij jou in de buurt. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Bekijk salarissen, vergelijk reviews, solliciteer eenvoudig en krijg een aanbod. Er worden dagelijks nieuwe carrièremogelijkheden voor we fashion in Assen toegevoegd op SimplyHired. Vind hier meer informatie!


We zijn een nuchter Nederlands bedrijf maar inmiddels actief in heel Europa. We vinden maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen erg belangrijk. Op maximaal km van je huis vind je een WE Store, goed bereikbaar met ov en fiets.


Assistent Store Manager - Assen - Mercuriusplein 52. Solliciteer direct Alsof het je eigen winkel is. Op deze pagina zie je een overzicht met We vestigingen in Assen. Kies KM voor een sortering op afstand van jouw locatie en je ziet direct welke We vestigingen het meest in jouw buurt zijn.


Kies één van de vestigingen voor meer informatie over de koopzondagen en openingstijden. De meest volledige site met ruim 66. Het winkelcentrum biedt, naast Nuns Fashion , een keur aan leuke winkels.


Kloosterveste biedt ruime parkeermogelijkheden en is makkelijk bereikbaar. Schaf dan een WE Student Card aan.

WE Fashion heeft regelmatig leuke samenwerkingen met magazines zoals Veronica. Bij aankoop van zo’n magazine krijg je een WE Fashion kortingscode voor bijvoorbeeld korting. Houd deze tijdelijke acties dus goed in de gaten. Ik heb bij WE fashion veel geleerd.


Je had goeie doorgroeimogelijkheden. De werksfeer vond ik wat minder. Ik had leuke collega’s op zich, maar de manier waarop het bedrijft werd gerund sprak mij niet heel erg aan.


Met wehelpen organiseer je zelf de hulp die je nodig hebt én bied je anderen je hulp aan. Zodra we je sollicitatie ontvangen hebben, sturen we je een e-mail.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts