maandag 20 mei 2019

Houten bistrotafel

Voor de laagste prijs op Beslist. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. De mooiste bistrotafel bestel je eenvoudig tegen de scherpste prijs bij tuinmeubelen.

Oude Franse houten bistrotafel met een doorleefde uitstraling maar in redelijke en stevige conditie. Afkomstig uit de 1e helft 20e eeuw. Old French wooden bistro table with a weathered appearance but in reasonable and sturdy condition.


Originating from the 1st half of the 20th century. Doordat bistro tuintafeltjes klein van formaat zijn, komen ze prima tot hun recht in kleinere buitenruimtes! Handig om aan te eten, voor je drankje of als plantentafeltje.


Deze bistrotafel heeft een houten blad dat voorbehandeld is en kantelbaar en dus ruimtebesparend is. Plaats de tafel echter liever niet in de volle zon en sla hem droog op, in een goed geventileerde ruimte.

Deze sets van een bistrotafel met een paar bistrostoelen hebben het grote voordeel dat ze niet veel plaats innemen. Heb je wel meer ruimte buiten? Kijk dan eens bij het loungeset of tuinset assortiment van Praxis. Een Praxis balkonset of toch een bistrotafel en bistrostoelen. Bij Praxis vind je veel bistrosets.


Of je nou een aluminium tafel of een houten tuintafel kiest: zet ’m in de winter in de schuur of op een andere droge plek, dan blijft hij langer mooi. Je beschermt je tuintafel ook goed tegen de regen met een buitenmeubelhoes. Met onze meubelonderhoudsproducten blijven je tuinmeubels langer mooi. Grootste aanbod meubels op Beslist!


Een wicker- of teak houten tuintafeltje geeft de tuin een natuurlijke uitstraling. Wicker is een kunststof vlechtdraa dat lijkt op rotan, maar niet rot of uitdroogt. Teak is één van de meest voorkomende houtsoort bij tuinmeubelen, omdat het weinig onderhoud nodig heeft.


Een aluminium bistrotafel neigt vaak wat meer naar het klassieke. Door de combinatie van de materialen, krijgt de tafel een robuuste en industriële look. Bistrotafel Brad is een vierkanten houten tafel met een stalen poot. De tafel is geschikt voor in de tuin, maar ook passend voor op een balkon.


Het is belangrijk dat het meubilair op uw evenement aansluit bij de totale sfeer.

Kiest u er bijvoorbeeld voor om een gemoedelijke bistrosfeer neer te zetten, zorgt u. Houten bistrotafel Café de Paris Prijs excl. Ontdek het complete assortiment bistrotafels op JYSK. Beschik je over een kleine tuin of een balkon en heb je onvoldoende ruimte voor een grote tuintafel?


Dan biedt een gezellig bistrotafeltje uitkomst. Wij hebben verschillende soorten van de houten tuintafel opgenomen in het assortiment. Denk hierbij aan mooie picknicksets, voor zowel volwassenen als kinderen.


Ook de bijzettafel, de steigerhouten tuintafel en de bistrotafel behoren tot de mogelijkheden. De bijzettafel en bistrotafel zijn erg handig voor een kleine tuin of balkon. Voorzien van poedercoating. Voordelig en snel geleverd!


Ideaal voor gebruik buiten op het terras van uw café of restaurant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts