woensdag 8 mei 2019

Zwembad joure open

Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt! Op zoek naar zwembad joure? Telefoonnummer, adres en meer!

Welkom bij de Aopen ICT winkel. Bestel ook online bij Leen Bakker. Ruim Assortiment, Topkwaliteit! Bekijk de openingstijden van Swimfun, de tarieven, het adres en de route. Swimfun is elke dag geopend voor recreatieve bezoekers.


Het zwemparadijs is dus een heerlijke plek om een dagje te genieten. Geniet van de warmte en van de spannende én ontspannende attracties in ons overdekte zwembad. De openingstijden van alle vestigingen van Zwembad in Joure vindt u op Openingstijden.

De meest volledige site met ruim 66. Bij aanhoudend warm weer (met erg hoge temperaturen in de zomer) passen wij de openingstijden aan wanneer wij geen reserveringen voor feestjes hebben. Het zwembad is gemakkelijk bereikbaar en heeft ruim voldoende parkeergelegenheid. Zwembaden in Joure , gerangschikt naar populariteit in een duidelijk overzicht. Je vindt de openingstijden, contactgegevens en adresgegevens van deze winkels.


Daarnaast vind je koopzondagen in Joure en Zwembaden open op zondag. Swimfun - Subtropisch Recreatie Golfslagbad in Joure leent zich ook goed voor een familiedag en kinderfeestje (vanaf € p.p.). Zwembad Ny Sudersé geeft, voor zowel inspanning als ontspanning, zwemmers alle ruimte. Winkels in Joure kun je vinden in één van de populaire winkelstraten zoals Midstraat, Sinnebuorren, De Merk, Marconiweg of Handelswei. Tennisvereniging Joure is een vereniging met bijna 5leden waarvan 1jeugdleden en heeft de beschikking over tennisbanen, een padelbaan en een playground met fase rood banen en fase oranjebanen.


Gedurende het hele jaar vinden er voor jong en oud diverse tennisactiviteiten plaats. Na de verbouwing is de naam van het zwembad gewijzigd van Stiennen Flier (stenen vloer in het Fries) naar subtropisch zwemparadijs Swimfun Joure. Ik ga zelf liever naar een sauna, maar ja dat vinden de kinderen dan weer wat minder. Duur zwembad met weinig voorzieningen. De hal is prachtig, maar het bad zelf is donker en vies.


Als er niet voldoende mensen zijn, wordt de machine voor de golven niet aangezet. Maar de entree blijft wel 50.

Weinig voor kleine kinderen te doen. Gymnasion Joure , dé plek voor fitness, Milon Cirkel en zwemles. Start met een Gratis Proeftraining! De leukste sportschool van Joure en omgeving! De koopzondagen van winkels in Joure zie je terug op deze pagina.


Selecteer één van de winkels voor meer informatie over de exacte koopzondagen en bijbehorende openingstijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts