woensdag 15 mei 2019

Lamellendak overkapping

Duurzaam door hoogwaardige kwaliteit materialen. Neem vrijblijvend contact op! Wij bouwen moderne en landelijke overkappingen , benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?


Dit type overkapping is in zeer korte tijd enorm populair omdat het zoveel mogelijkheden heeft. Dit lamellendak past zowel bij moderne als klassieke gebouwen en is verkrijgbaar in kleur en structuur naar keuze.

Het Genius lamellendak is ideaal als u een overkapping zoekt dat sterk, duurzaam, exclusief en een eye-catcher is ! Op een zonnige zondag óf een eindeloze zomeravond. Sterker nog: met glazen schuifwanden en verwarming kunt u zelfs de winter doorbrengen onder uw lamellen overkapping. LUXLINE LAMELLENDAK OVERKAPPING : Hyper modern alumium lamellenoverkapping van topfabrikant Aluxe. Luxline lamellendak overkapping Aluxe. Indien elders dezelfde Aluxe overkapping goedkoper is, passen wij op vertoon van uw offerte de prijs aan en ontvangt u een gratis terrasheater!


Een van de personalisatie mogelijkheden bij de overkappingen is de keuze voor het dak.

Zo kunt u kiezen voor een lamellendak met aluminium bladen die gekanteld kunnen worden. Op deze manier bepaalt u zelf de lichtinval en ontstaat er een prachtig schouwspel van licht en schaduw. Elektrisch kantelbaar of manueel regelbaar.


Met gesloten lamellen vangt een discrete goot het regenwater op en laat dit ongemerkt rechtstreeks afvloeien in de zijpalen. Het lamellendak is leverbaar in witte of antracietgrijze structuurlak. Zo geniet u van onze lamellendaken zelfs in Nederland optimaal van het buitenleven. Onze lamellendaken zijn in twee variaties te verkrijgen. Het Easy line lamellendak is de ideale oplossing van de handige klusser.


Dit kwalitatief hoogwaardige product is in verschillende standaard afmetingen verkrijgbaar en compleet zelf te monteren. UMBRIS: Belgisch lamellendak perfect op maat, strak design, tot jaar garantie. Bekijk onze terrasoverkappingen en kom naar onze concept store.


Een lamellen overkapping is een stijlvolle toevoeging aan uw tuin. Dit lamellendak creëert een comfortabele buitenruimte waar het vanaf de eerste lentedagen tot laat in het najaar aangenaam te vertoeven is. Op de warme dagen is zo’n terrasoverkapping handig in te zetten als zonwering.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.

Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten. Integreerbare overkapping met lamellen. De Renson Aero is een lamellendak dat perfect wordt geïntegreerd in bestaande of nieuwe constructies.


Overkappingen shop je eenvoudig en snel op beslist. De dakstructuur wordt één met de woning, waardoor het architecturale plaatje 1 klopt. Deze overkapping met kantelbare lamellen zorgt altijd voor een aangenaam leefklimaat op je terras. Bovendien is sneeuw heel sfeervol om naar te kijken. Met een lamellendak geniet je er meer van.


Je betaalt hier ongeveer 1euro meer voor. Keuze 3: Heeft jouw lamellendak ledspots. In feite, een aluminium terrasoverkapping en een veranda beogen dezelfde kenmerken. Het zijn overkappingen in aluminium die een extra dimensie kunnen toevoegen aan uw huis. Het zijn extra leefruimtes in het verlengde van het huis met een comfort dat u normaal eerder binnen vindt.


Het strak vormgegeven lamellendak is een zeer luxe overkapping die niet misstaat in elke tuin. De lamellen in het dak zijn verstelbaar en door screens te gebruiken, wordt het een echte tuinkamer. In gesloten toestand is het lamellendak waterwerend en na een regenbui wordt het water gecontroleerd afgevoerd via de ingewerkte waterafvoeren. Ons waterdicht lamellen dak is een fantastische en luxe aanvulling voor uw tuin en het buitenleven.


Door te spelen met de stand van de lamellen kunt u in alle weersomstandigheden buiten zitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts