vrijdag 10 mei 2019

Niagara watervallen bezoeken

Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Reserveer online, laagste prijzen.

Boek sightseeing en activiteiten. Haal alles uit elk moment van je reis. Sla het gedoe over en boek je tickets vooraf.


Vind de beste ervaringen, tours en activiteiten voor jouw trip met GetYourGuide. Tips Rondreis Niagara watervallen. De populairste manier om de Niagara watervallen te bezichtigen is door een citytrip naar Toronto te boeken. Deze bijzonder leuke sta gelegen op de oevers van Lake Ontario, is de uitvalsbasis voor de watervallen en het is bovendien een zeer gezellige plaats om te vertoeven.


Beste tijd voor de Niagara - watervallen : Je kunt de watermassa in elk seizoen bezoeken.

En hij is elke keer anders. In de zomer is er (logischerwijs) minder water. De Horseshoe Falls zijn het beste te bewonderen vanaf de Niagara Parkway in Canada, ten zuiden van de Rainbow Bridge.


Ook kan je de watervallen goed bekijken vanaf Table Rock. Aan de Amerikaanse kant kan je de watervallen bezoeken via Goat Island. Je kunt de watervallen en daarmee ook de grens tussen Amerika en Canada oversteken via de Rainbow Bridge, een brug over de rivier beneden de watervallen.


De Niagara Watervallen zijn één van de grootste en bekendste watervallen ter wereld. Naast de Victoria watervallen en Iguaçu staan deze zeker in de top van meest indrukwekkende watervallen. Ik heb dit zelf ook zo ervaren, wat een mooi natuurgeweld en die kracht van het water.


Een bezoek aan de Niagara watervallen is gratis, je hebt dus geen entree ticket nodig en er zijn geen openingstijden. De Niagara watervallen kunnen zowel vanaf de USA kant als vanaf de Canadese kant bekeken worden. Er is een officiële grensovergang tussen de twee kanten. Toegangsprijzen Gratis om te bekijken, maar je moet wel parkeerkosten betalen, meestal rond $20. Check onze populairste tours.


Vervoer in en naar Niagara watervallen. De meeste toeristen die Niagara bezoeken zullen dit doen vanuit Toronto. Hoe lang je bezig bent bij de watervallen hangt van veel dingen af.

Als je alle activiteiten af wilt gaan ben zeker wel een dag in touw, en als je alles in het nabijgelegen dorpje wilt ontdekken ook. Wil je ontspannen de watervallen bezoeken ? In dit filmpje leer je de indrukwekkende watervallen alvast kennen uit vogelperspectief. Hotels bij de Niagarawatervallen.


Helikoptervlucht: De kers op je taart bij een bezoek is een helikoptervlucht. De heli vliegt boven de drie immense watervallen op de grens tussen Amerika en Canada. Je ziet ook de Niagara -rivier in de Niagara Gorge, de Whirlpool Rapids en de Rainbow Bridge. Je ziet hiervandaan alle watervallen op een unieke manier: van bovenaf.


De boottocht Maid of the Mist vertrekt vanaf de voet van dit uitkijkpunt. In Canada loop je langs een pad met zicht op de Amerikaanse watervallen en je kunt zo’n beetje ín de Horseshoe Falls kijken. Je kunt er abseilen over de watervallen , met de lift naar een punt waar je naast de watervallen staat én je kunt natuurlijk op de Hornblower.


Ze zijn een grote toeristische trekpleister, zowel overdag als 's avonds stromen de toeristen toe voor de perfecte foto van de watervallen. Er zijn dagelijks vluchten naar Toronto en vanaf Toronto zijn de watervallen goed te bezoeken. Niagara Falls bezoeken Bezienswaardigheden en activiteiten. Aan te raden is om een huurauto te nemen in Toronto en daarmee het uitstapje te maken naar de watervallen. Combineer je reis door Amerika vanuit de Niagara watervallen in New York met een dagje naar de Niagara watervallen in Ontario.


Langs de Rainbow Bridge wip je zo van Amerikaans naar Canadees grondgebied. Je hoeft enkel eventjes je Amerikaanse toeristenvisa en paspoort te laten zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts