woensdag 8 mei 2019

Blokhut daniel

Tot korting op het grootste assortiment blokhutten van Nederland. Breedste assortiment blokhutten , snelle levering in NL. De ideale blokhut voor het opbergen van gereedschap, tuinmeubelen, bloempotten en bijvoorbeeld een kinderfiets. Duizenden blokhutten nu inclusief eerste aankoop korting zeer scherp geprijsd!


Relatief klein van formaat maar eindeloos inzetbare blokhut als onder andere berging of werkplaats. De Daniel is een duurzame vijfhoek blokhut , gemakkelijk te schilderen om zo ideaal aan te sluiten bij uw.

Ook kan deze blokhut uw nieuwe tuinhuis worden. Dit model is zeer geschikt voor de grote en wat kleinere tuin. Deze blokhut wordt onbehandeld gelever maar kan als accessoire ook voorgeïmpregneerd of grondlaag gespoten worden. Blokhut Daniël - 260x260cm - 28mm.


Dan is de Gardexo blokhut Daniël een uitstekende aankoop. De Daniël is voorzien van een hoekdeur en twee grote uitzetramen aan beide zijkanten voor extra lichtinval. Deze blokhut is gemaakt van hoge kwaliteit vurenhout en is zeer eenvoudig te plaatsen door een duidelijke montagebeschrijving.

Wij willen je het liefst geheel ontzorgen.

Als je voorafgaand een vraagje voor ons hebt of advies op maat wilt ontvangen, dan horen we dat natuurlijk graag. Hoe bouw ik blokhut Daniel op? De opbouw van de blokhut is door de meegeleverde handleiding eenvoudig, omdat de planken volgens een stapelsysteem in elkaar geschoven worden. Door het kantige design kan deze prachtige blokhut 3xmeter in een hoek worden geplaatst zonder dat de ramen en deuren buiten het zicht komen.


De Tuindeco blokhut Daniël is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren. Uitgevoerd met een enkele deur met glas en ramen welke geopend kunnen worden. Door de grote ramen is er veel licht in de blokhut. Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Kiest u voor een geïmpregneerde blokhut , blokhut met veranda, of gaat u uw constructie zelf schilderen? Dit betekent dat u de blokhut na levering direct kunt monteren, en direct kunt gebruiken. Het is echter wel van belang dat uw blokhut voldoende behandeld wordt, ook na montage.


Deze praktische blokhut is een zogenaamd hoekmodel waardoor u hem op een praktische plek kwijt kunt. Stel eenvoudig uw tuinhuis samen met alle mogelijke opties. Volg de onderstaande stappen om uw tuinhuis volledig naar wens te maken. Tuindomein is dé blokhutten specialist van NederlandEr zijn vele redenen te bedenken voor de aanschaf van een tuinhuis of blokhut.


Het is aan te raden om tijdens opbouw de mes en de groef van de blokhut te behandelen, en na opbouw de buitenkant van de blokhut ca.

Wij gebruiken blikken van 5L en voor iedere blokhut is berekend hoeveel blikken u nodig heeft. De blokhut dient behandeld te worden met een beits. Meubel inspiratie Design Kwaliteit 75. Tuinhuisje Daniel is een hoekblokhut met een afmeting van 2x 2cm.


Wij vragen jouw akkoord voor het gebruik van cookies op onze website. Er worden anonieme cookies gebruikt om het website gebruik te analyseren. Behandel vuren-, grenen- en Douglashout met Hermadix verfbeits, Douglasolie of Impraline (als voorbehandeling) om uw constructie uw gewenste kleur te geven en ter voorkoming van verkleuring, schimmelvorming en houtrot. Wij zullen u dan van uitgebreid advies voorzien over de blokhut die bij uw wensen en budget past. U kiest eerst de gewenste blokhut uit ons ruime aanbod van meer dan 1blokhutten.


Een blokhut koopt u eenvoudig online in onze webshop. Deze voegt u via de productpagina toe aan uw winkelwagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts