donderdag 30 mei 2019

Buiten canvas action

Nú bij elke order een gratis Cadeau! Tuinschilderijen voor buiten moeten natuurlijk tegen een stootje kunnen. Daarom zijn onze buitenschilderijen gemaakt van speciale canvasdoeken en voorzien van een kunststoffen frame.


Ook is het canvas UV-bestendig en goed bestand tegen verschillende weersinvloeden zoals regen en UV-licht. Kies uit vele motieven en kleuren en bestel eenvoudig een tuinschilderij via de website. Ook voor buiten zijn er diverse mogelijkheden met fotoprints. Een daarvan is de tuincanvas.


Tuincanvas lijkt sterk op de traditionele canvasdoeken, hetzij dat het op een ander doek geprint wordt. De bannerdoek van tuincanvas is een stevig en weerbestendig materiaal. Met een tuinschilderij maak je de tuin of het balkon extra gezellig. Bij Intratuin vind je een uitgebreide collectie buitenschilderijen op canvas , hout, kunststof of zelfs aluminium. Kies voor een mooie botanische buitenposter of een landschap, of hou je van een vrolijke dierenprint?


Tuinposters zijn ideale canvas posters voor buiten ! Onze tuinposters met foto zijn namelijk waterafstoten bestand tegen alle weersomstandigheden en ze verkleuren niet in de zon. Deze tuindoeken worden niet alleen gebruikt als tuinposter, maar zijn ook erg geschikt als spandoek, gevelreclame bouwhek, dranghekdoeken en zijn niet-reflecterend. Bestel snel een buiten canvas bij TopDoek. Welke producten zijn nieuw bij Action ? Je vindt elke week meer dan 1nieuwe producten in ons assortiment. Bekijk ze hier of kom naar een winkel in jouw buurt.


Weerbestendige tuinschilderijen Nú met korting GRATIS verzending vanaf €48! Online tuinposters bestellen kan bij ons. Zorg voor een mooie tuin decoratie en plaats één van onze tuinposters in uw tuin.


Buiten canvas action

Wij kunnen ook uw eigen foto op doek. Info over canvas buitenschilderij action. Resultaten van zoekmachines! TuinSchilderijen voor buiten zijn daarom. Het bijzondere aan Werk aan de Muur is dat je zelf de controle hebt.


Elk werk in de collectie is verkrijgbaar op buiten canvas. Ook kies je zelf de afmeting. Kies bij het bestellen voor het materiaal canvas , en als variant ‘ Buiten canvas ’. Dan is het niet verkeerd om deze foto voor buiten onder een afdakje te hangen. De foto op canvas buiten ophangen is gemakkelijk met het erbij te bestellen ophangsysteem.


Door de eenvoudige handleiding kun je de buitencanvas gemakkelijk ophangen en gaat het je zelfs lukken met twee linkerhanden. Maak je daar dus maar geen zorgen over. We leveren buiten canvas op houten frame in grootformaat tot 200x3cm.


Onze canvas voor buiten is van topkwaliteit, zowel doek als frame als kleuren gaan vele jaren mee! Deze tuinposter geeft een ruimtelijk uitzicht, ondanks schutting. De gebruikte foto zit in onze beeldbank (klik rechtsboven). Je tuin is bijna af, je tuin- of loungeset staat klaar, de barbecue is naar buiten gereden, de parasol staat op. Toch mis je iets, je tuin is een beetje kaal.


Je mist wat leuke tuinaccessoires om je tuin compleet te maken. Een vrolijke bloem- of plantenbak, wat lichtjes in de tuin en een vlinder of canvas voor aan die kale muur. Kies een tuindoek voor decoratie van uw tuin. Het verschilt per creatie wat voor schildersdoek je nodig hebt. Er zijn schildersdoeken van katoen, canvas en linnen.


De katoenen uitvoering is wat elastisch en daardoor geschikt voor dunne verflagen en voor kortdurende toepassingen. Canvas wordt vaak gebruikt voor schilderkunst met olieverf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts