vrijdag 10 mei 2019

Statafel kopen

Bestel eenvoudig en snel online. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Als je de statafel niet altijd gebruikt, kies dan voor een opklapbare statafel. Deze kun je opfleuren met een mooie statafelhoes. Ook zijn opklapbare statafels makkelijk op te bergen door het compacte formaat.

Is de statafel wel een vast onderdeel van je interieur, kies dan een massiever exemplaar van bijvoorbeeld hout. Bij ons staat klantgerichtheid hoog in het vaandel. Of het nu gaat om een kleine of grote statafel , we geven u graag advies op maat. Statafel kopen bij Statafelshop.


Bekijk statafel aanbiedingen profiteer van de beste prijs! Over ons Action Social Responsibility Newsroom Werken bij Action Expansion Klantenservice. Bovendien is het onderstel inklapbaar, waardoor deze gemakkelijk op te slaan en te vervoeren is.


Maten De statafel is 1centimeter hoog en heeft een diameter van 7centimeter. Vanaf €3- wordt je bestelling helemaal gratis bij je thuisbezorgd.

En bestel je op een werkdag vóór 16:00? Dan heb je je statafel de volgende werkdag al in huis. Maak je statafel compleet met statafelrok en topcover. Door je nieuwe statafel (s) aan te kleden wordt het pas echt feest. Wij hebben de perfecte houten statafels en bartafels voor uw bedrijf.


Van een kleine statafel die makkelijk te verplaatsen is, tot een robuuste statafel waar met gemak mooie barkrukken rondom kunnen staan. Voor grote orders maken wij graag een nog betere prijs, en mocht uw artikel niet in onze website zijn verwerkt horen wij het graag van u. Tevens kunt u bij ons terecht voor het bedrukken van statafel bladen met uw logo of met uw eigen foto’s. Nieuw Ophalen of Verzenden.


Gratis verzending vanaf € 3- voor 19. De beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment vind je bij Leen Bakker. Koop nu statafels voor uw huis. Onze hangtafels combineren een moderne, mooie uitstraling met een stabiele en stevige kwaliteit.


Al onze statafels hebben een breed blad met een diameter van 60cm en van cm. Wij verkopen geen kleinere statafels , daar onze ervaring is dat deze als te klein worden ervaren. De ervaring is namelijk dat er dan wel drank op geplaatst kan worden, maar dat er niet meer op de statafel geleund kan worden en dat neemt de charme en functie van een statafel weg. Alle prijzen zoals getoond op de webshop zijn exclusief btw, andere heffingen en exclusief eventuele transportkosten en servicekosten.


De statafels zijn voorzien van een wit kunststof tafelblad met een diameter van centimeter.

De tafel biedt daardoor ruimte voor ten minste personen. Het stevige stalen frame van de statafel is eenvoudig in te klappen. Ingeklapt is de statafel volledig plat, waardoor je deze gemakkelijk kunt opbergen en vervoeren. Uw eigen statafel personaliseren met of meerdere foto’s of uw bedrijf of club logo? Dit geeft uw statafel een persoonlijke tint en ook nog eens een perfecte bescherming tegen vuil en vocht!


De hoogte van de statafel is 110cm. Bent u van plan een biertafel of statafel te kopen ? Onze biertafelssets zijn geschikt voor voor al uw feesten, evenementen en markten. Ook voor statafelhoezen, verwarming en verlichting bent u bij ons van harte welkom. Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.


Geef uw gelegenheid extra sfeer met een authentieke eikenhouten wijnvat statafel. Heeft u andere specifieke wensen, wij horen het graag. Ook kunt u een kijkje nemen in onze voorraa de showroom van wijnvat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts