dinsdag 7 mei 2019

Rooster weber 57

Specialistisch advies nodig? Kies uit 2producten vanaf € 50. Laat je inspireren door ons grote aanbod Weber. Jij bepaalt hoe je betaalt. Vandaag bestel morgen in huis.


Ervaar het gemak van Wehkamp.

Vervangingsrooster voor Weber barbecues met een diameter van centimeter. Geschikt voor: Weber Compact Grill Weber One. Dit ronde rooster is speciaal gemaakt voor de houtskoolbarbecues met een diameter van 57cm.


De snelste manier om uw barbecuevaardigheden naar een hoger niveau te tillen is het experimenteren met accessoires. Het enige wat uw nodig heeft zijn de juiste accessoires om uw achtertuin om te toveren tot een volledige buitenkeuken. Diverse op maat gemaakte onderdelen van het Weber GBS systeem passen in dit middenstuk. Denk daarbij aan een wok, een pizzasteen of een searing- rooster.


Het Weber GBS Grillrooster is geschikt voor Weber houtskoolbarbecues met een diameter van centimeters.

Let op: het rooster zelf heeft een diameter van 5cm. Controleer je e-mail adres. Bent u op zoek naar een nieuw barbecue rooster ? De basis van het Weber Gourmet BBQ System (GBS). Het middenstuk van het GBS rooster is gemakkelijk uitneembaar en te vervangen door één van de vele GBS accessoires. Met een GBS rooster en de bijbehorende accessoires kunt u eindeloos variëren en genieten van uw barbecue.


Deze vernieuwe Master Touch houtskoolbarbecue heeft namelijk het Weber Gourmet Barbecue System. Dit betekent dat je het middenstuk uit het rooster haalt en hierin Weber GBS accessories (niet meegeleverd) plaatst, zoals een wokpan. Het rooster van je barbecue heeft een hoop te verduren.


Dit kan er soms bij inschieten als het gezellig is en dan moet je het rooster vervangen! Bespaar tot wel via kiesproduct. Voor 23:bestel is morgen thuis! Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Weber.


Vooraf, achteraf of gespreid. Heb je een Weber -houtskoolbarbecue met een diameter van 57cm (m.u.v. de Compact Kettle), maar wil je meer opwarmruimte hebben? Ga dan voor het Weber opwarmrooster ø cm. Dit rooster vergroot het kookoppervlak van je houtskoolbarbecue met maar liefst 49cm.


De hoes is uv-resistent en waterbestendig zodat je barbecue vrij van zon- en waterschade blijft.

Met de hoes verleng je de levensduur van je barbecue. Je sluit de barbecuehoes af met behulp van klittenband. Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Misschien is je Weber barbecue nog in goede staat, maar kan je rooster wel een opfrisbeurt gebruiken.


Schaf dan een nieuw rooster aan voor je barbecue. Met een nieuw rooster vervang je je huidige rooster of breid je je kookmogelijkheden uit. Let er goed op dat het BBQ rooster past op jouw type barbecue. Weber's Classics Weber's Classics. De aangebakken etensresten zijn onder grote hitte vastgeklonken aan het metaal en daarom moet je je BBQ rooster altijd direct na het barbecueën goed reinigen.


Bereid je voor op ongeëvenaard barbecueën, van Chicago-style pizza’s en vegetarische chili tot garnalenrolletjes met bacon. Met meer dan 2recepten en geïllustreerde, stapsgewijze instructies onthult Weber ’s Klassiekers alle geheime krachten van jouw barbecue.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts