maandag 2 september 2019

Voorbeeldtuinen voortuin

Dan is het belangrijk om te weten wat je wel en niet wil. Bekijk deze voorbeeldtuinen om inspiratie op te doen. Let op de beplanting, bestrating en decoraties.


Zo ontwikkel je in een handomdraai je droomtuin. Bij de tuinvideo’s zie je hoe je een tuin en. Voorbeeldtuinen : inspiratie voor uw tuin.

De productnamen treft u onder de foto’s aan (klik op de foto voor een vergroting) of als u met uw muis over een foto beweegt. Neem een kijkje en laat u inspireren voor uw tuin. Bent u overtuigd en wilt u ook een mooie tuin, neem dan contact met ons op. Op zoek naar voorbeeldtuinen ? Deze tuinen zijn stuk voor stuk door ons gerealiseerd. Doe inspiratie op met de voorbeelden van verschillende tuinen!


Per voorbeeldtuin geven we een korte beschrijving van de elementen in de tuin. Ook vind je hieronder enkele tuinontwerp voorbeelden. Lees verder en laat je inspireren door onze voorbeeldtuinen.

Veel mensen denken dat je met een kleine voortuin minder mogelijkheden hebt, maar het tegendeel is waar! Een kleine voortuin inrichten: fantastische voorbeelden. Bezoek onze referentiepagina’s en bekijk de vele mogelijkheden in moderne tuinen, klassieke tuinen, dakterrassen, bestrating, beplanting. Voordat je begint met de aanleg of make-over van je voortuin , is het goed om je bewust te worden van de mogelijkheden.


Voortuinen zijn er in talloze soorten en formaten. In dit blog worden inspirerende voortuin ideeën besproken die de basis zullen kunnen voor jouw eigen voortuin ! Aan de hand van deze verschillende ideeën en voorbeelden maak jij van jouw voortuin een gaaf visitekaartje van jouw huis. Een mooi plan maken is een must bij het aanleggen van deze tuinen.


Overzichtsfoto’s van voorbeeldtuinen helpen je hierbij: zo krijg je een goed idee van mooie combinaties. Gras is een handige manier om verschillende delen van de tuin af te bakenen. Deze jaren ’voortuin en achtertuin in Heemstede met een moderne sfeer is ontworpen door tuinarchitect Foske Groenendijk en door ons aangelegd.


Het terras ligt op hoogte en vormt daarmee een geheel met de eetkamer. Laat je inspireren door voorbeeldtuinen met sierbestrating van Vandersanden. Moderne tuinen, klassieke tuinen of eigentijdse tuinen. Met de tijdloze gebakken klinkers creëer je altijd de juiste sfeer. In deze tuin hebben we graszoden geleg alles bestraat met 60×tegels en een lijngoot geplaatst.


De voortuin heeft een metormafose ondergaan dankzij het ice blue grind en twee bloembakjes. Er moet wat in te beleven zijn! Voor een kind is een tuin een enorme ruimte waar ze van alles in kunnen ontdekken.

Ben je op zoek naar leuke tuinideeën? Je vind hier een verzameling van voorbeeldtuinen , van strakke moderne tuinen tot stijlvolle tuinen. Onze gastbloggers geven je advies, tips en tuinideeën om van jouw tuin een droomtuin te maken!


Heb je zelf ook goede ideeën of inspiratie? Naast de meer dan 2compleet aangelegde voorbeeldtuinen is in ons park nog veel meer te beleven en te zien. In het park is een hoveniersbalie ingericht. Hier lees je meer over onze Appeltern Tuinexperts, bijzondere ontwerpers en andere partners. Tevens is de uitgebreide bibliotheek hier gehuisvest.


Tuin advies bij het aanleggen van uw moderne voortuin of achtertuin. Bekijk onze tuin ideeen en vraag ons gerust tuin advies voor voor het aanleggen van uw voortuin of achtertuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts