woensdag 3 mei 2017

Betonplaten oprit

Eigen fabrieken: de laagste prijs. Neem nu contact op voor een scherpe offerte! Ontdek de kenmerken, verschillen en mogelijkheden. Laat je verrassen door ons assortiment! Een terras met een strakke, moderne look?


Betonplaten en Stelconplaten uit voorraad leverbaar.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Naast dat onze betonplaten onderhoudsvrij zijn, kan uw tuinpa oprit of terras in diverse kleuren en uitvoeringen worden gefabriceerd. Met onze gekleurde betonplaten zorgt u ervoor dat uw oprit een eigentijdse uitstraling heeft, het enige vaste gegeven is de betonplaat zelf, de kleur bepaalt u! Droom je van een een oprit met een betonlook? Twijfel je tussen betontegels of gepolierd beton?


Een oprit in beton is niet alleen modern maar ook onderhoudsvriendelijk en goedkoop. Info over de prijs per vierkante meter en inspiratie vind je hier. De Keij werkt snel en efficiënt met betonplaten en industrieplaten van hoogwaardige kwaliteit.

We leveren de betonnen platen in een groot aantal standaardmaten, al dan niet uitgevoerd met constructieve wapening voor hoge aslasten. Let op: Alle prijzen van de betonplaten zijn vanaf prijzen, en geldig bij minimale afname van 2m². Bij kleinere aantallen kan er een toeslag worden toegepast. Oprit in gepolierde beton.


Beton is de juiste keuze wanneer je een makkelijk te onderhouden oprit wil die niet alleen duurzaam is en sterk, maar die dankzij een strakke en moderne uitstraling ook gezien mag worden. Hoe een dergelijke oprit aangelegd wordt en welke soorten afwerkingen er zijn, kun je in dit artikel lezen. Het doel: uw oprit in beton nóg beter maken. We maken dan ook werk van een service die gestoeld is op vernieuwende technieken en baanbrekende materialen.


Zo kunt u kiezen voor een oprit in glasvezelbeton. Dit unieke product is ontzettend sterk en zorgt ervoor dat uw oprit of terras in beton amper risico loopt op scheuren. Voeg een andere quoty toe of reply now. De betonplaten zijn 200x100x12cm en hebben een antraciete kleur, in totaal zijn er stuks geleverd. Ook zijn de geleverde betonplaten niet voorzien van hijshaken.


Hieronder vindt u de meest actuele prijslijst van SlimBestraten. U kunt deze lijst printen en meenemen naar de showroom. Daar kunnen wij van deze prijslijst meteen uw bestellijst maken.


De hieronder vernoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Koop direct bij de fabrikant. Breed assortiment, bel voor uw persoonlijke prijs. Dam Beton is dé specialist van Friesland in het leveren van verschillende soorten verharding met een breed assortiment in afmetingen en betonkwaliteiten voor elke toepassing. Dam Beton levert een compleet assortiment betonplaten en zijn zowel te koop in nieuw, 2e keus als gebruikt.


De kostprijs van een betonnen oprit wordt vooral bepaald door het aantal vierkante meters, de gewenste dikte en de locatie van de oprit. Locaties die moeilijk te bereiken zijn voor de cementwagen, kunnen de prijs ook doen oplopen. Een Constar vloer is eenvoudig te leggen, weer op te nemen en te herleggen.


Kopen en verkopen op 2dehands. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. De betonplaat kan met stalen hoekrand of zonder stalen hoekrand geleverd worden. FVR-Trading levert een breed scala aan betonplaten. Steeds meer mensen kiezen ervoor betonplaten te kopen.


Dit vanwege de snelle levertij duurzaamheid en waardevastheid. Deze betonplaten zijn standaard voorzien van hijsogen (zonder hijsogen is uiteraard ook mogelijk). Prefab betonplaten Te koop direct bij grondverzet- en loonbedrijven via Entreeding.


Middels ons programma silo wanden en silo keerwanden, kunnen met eerder genoemde bestratingen, complete sleufsilo's geleverd worden. Bestrating is niet compleet zonder betonplaten. Op zoek naar oude (gebakken) bestrating, klinkers of straatstenen voor uw tuin, oprit of.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts