woensdag 31 mei 2017

Tuinhuis lessenaarsdak

Tot korting op het grootste assortiment tuinhuizen van Nederland. Hoge kwaliteit en gratis geleverd. Bekijk ons aanbod en vraag een offerte aan. Opzoek naar een mooie houten tuinhuis? Dankzij onze 3D tekeningen ziet u hem gelijk!


Een tuinkamer compleet naar uw smaak gemaakt.

U creëert extra woonruimte, maar dan in de tuin. Beschikt u niet over een garage of berging, dan is een tuinhuis ook een uitkomst. Tuinhuis met lessenaarsdak. Bij Tuinbeurs Nederland bieden we u een breed assortiment aan tuinhuizen met lessenaarsdak.


Kies een tuinhuis lessenaarsdak uit het standaard assortiment. Of laat er eentje geheel op maat maken. Blokhut of tuinhuis met lessenaarsdak.


Aan de voorzijde lijkt het bijna een blokhut met plat dak, maar dat is het niet! Het dak van een blokhut of tuinhuis met lessenaarsdak loopt van de voorzijde naar de achterzijde af.

De tuinhuisjes worden gebruikelijk voorzien van shingles of dakleer. Sommige modellen zijn standaard voorzien van EPDM. Houthandel Boumans is een producent van hoogwaardige tuinhuizen , Het lessenaars dak is ontworpen als elegante en eenvoudige opberg oplossing. Dit tuinhuis laat zien wat Houthandel Boumans kan bouwen.


Door het schuine dak wordt er op een natuurlijke manier aan afwatering gedaan. Lessenaarsdak op tuinhuis. Wilt u een tuinhuis in uw achtertuin laten plaatsen? Welke reden u ook heeft, bij Twente Wood zorgen we ervoor dat het tuinhuis volledig voldoet aan uw voorkeuren en wensen.


Het is daarmee naast het platte dak de eenvoudigste afdichting van een blokhut of tuinhuis. Tuindeco voor meer tuinplezier! U kunt hem ook gebruiken als een perfecte plek om te. Het voordeel van een tuinhuis met lessenaarsdak is dat u maar een dakgoot nodig heeft.


Deze dakvorm bestaat uit één dakvlak, dat is aangebracht onder een minimale hellingshoek van graden. Regenwater loopt altijd naar beneden zodat montage van een dakgoot aan de lage kant voldoende is. Kies uw model op blokhuttengoedkoop. Bent u op zoek naar een tuinhuis lessenaarsdak ? Wij realiseren uw droom tuinhuis!


Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen! U krijgt direct een bevestiging.

Uiteenlopend assortiment blokhutten met lessenaarsdak. Omdat we bij Tuinbeurs Nederland werken vanuit onze eigen blokhutten- en houtbouwfabriek kunnen we iedere blokhut met lessenaarsdak aanpassen aan uw voorkeuren. Per blokhut kunt u kiezen uit meerdere type deuren en ramen. Gaat u voor een enkele deur met veel glas voor veel lichtinval?


Mooie tuinhuizen met lessenaarsdak , compleet met Epdm en lijm. Een lessenaarsdak is een schuin dak dat aan de voorkant van de blokhut of tuinhuis hoog begint en naar de achterkant toe iets afloopt. Aan de achterkant kan desgewenst een goot geplaatst worden. Houten berging type XLmet lessenaarsdak afmeting 6. Het houten tuinhuis is uitgevoerd met lessenaarsdak en stalen dakpanplaten en houten dakbeschot. Het kenmerk van tuinhuis met een lessenaarsdak is dat het dak één dakhelling heeft.


Vaak wordt dit model tegen een schutting of een muur geplaatst. Ook is het mogelijk om het tuinhuis aan de muur van bijvoorbeeld de woning van te maken, zodat het tuinhuis uit drie wanden bestaat. We proberen het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo kunt u de producten laten bezorgen, of zelf ophalen. Een Hillhout blokhut met lessenaarsdak , heeft een dak dat naar achteren afloopt.


De voorzijde van de blokhut is hoger dan de achterkant. De Hillhout blokhutten met lessenaarsdak worden geproduceerd van 28mm dik vurenhout, en zijn onbehandeld of geïmpregneerd leverbaar. Het impregneren kan in een groene of bruine kleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts