vrijdag 19 mei 2017

Rond marmeren tafelblad

Vind rond tafelblad als je nu zoekt. Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Bent u op zoek naar een marmeren tafelblad voor u hotel, restaurant, bistro, café, terras of beach club dan kunnen deze marmeren tafelbladen het verschil maken en maakt het van uw horeca gelegenheid een waanzinnige plek waar uw gasten heerlijk kunnen ontspannen en genieten. Uiteraard ook een prachtige eyecatcher voor uw tuin en terras. Een marmeren tafelblad is een schitterend natuur product.


Klassiek tafelblad van Belgisch hardsteen.

Ben je op zoek bent naar een tafelblad voor een tijdloos klassieke tuintafel of een houten tafelblad voor in een landelijke omgeving? Door het juiste kleur- en materiaalgebruik en de mogelijkheid tot verschillende oppervlakte- en randbewerkingen is er altijd een tafelblad dat bij jouw stijl past. Onze marmeren tafelbladen passen op.


Tafelblad marmer rond , vierkant en rechthoekige tafelbladen. Mooi rond wit marmer tafelblad met kleurschakeringen waar aders en kristallen inzitten. Het tafelblad is voorzien van metalen plaatjes aan de onderkant. Hiermee kunt u het tafelblad vastmaken aan een onderstel.


Indien de afmetingen afwijken kunt u er een houten plaat bij bestellen.

Vaak wordt het een marmeren tafelblad gebruikt in een klassiek interieur. Alle tafelbladen van marmer hebben iedere eigen unieke eigenschappen. De kleur van het marmeren blad en de tekeningen in het materiaal bepalen samen met de bewerkingsvorm (gepolijst of gezoet) de stijl van het tafelblad.


Mooi rond grijs marmer tafelblad met kleurschakeringen waar aders en kristallen inzitten. Tevens is dit tafelblad voor zien van metalen plaatjes. Was nu met tafelpoot en gemonteerd tegen de muur, maar kan ook omgebouwd worden naar gewone tafel. Gebruikt Ophalen Vier personen. Op het frame ligt een rond marmeren tafelblad dat precies tussen de poten valt.


Het blad heeft een natuurlijke uitstraling door de kleurverschillen in het marmer. Profiteer van deze aanbieding en koop Tafelsblad met korting! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Wij zijn binnenkort weer terug! Natuurlijk zijn er naast het marmeren tafelblad ook tafelbladen van graniet, composiet en keramiek. Elk met zijn eigen charme en unieke eigenschappen. Altijd dé perfecte tafel voor jou in ons ruime assortiment Maak het jezelf gemakkelijk en koop jouw favoriete tafel online.


Deze tafelbladen zijn gemaakt van echt marmer. Terrastafel rond met grijs marmeren blad.

Het grijs marmeren tafelblad maakt deze terrastafel anders dan de meeste andere terrastafels met marmeren blad. Het opvallende tafelblad rust op een zeer decoratieve tafelpoot. Marmeren tafelblad op maat gemaakt.


Onder andere rond , ovaal, rechthoekig en vierkant zijn mogelijk. Ook bijzondere vormen zoals ovaal, racetrack of bootvorm zijn mogelijk. Daarnaast heb je de keuze uit meerdere oppervlaktebewerkingen, bijvoorbeeld zoeten, polijsten, branden of leatheren.


Ook de randafwerking kun je zelf bepalen. Op deze manier creëer je je eigen unieke tafelblad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts