woensdag 24 mei 2017

Horeca loungebanken

Professionele Terrasmeubels. Stoelen, tafels, parasols en meer! Alles uit voorraad leverbaar! Loungebanken: Vraag uw korting aan. Vind horeca meubels als je nu zoekt.


De horeca banken en loungebanken van Kaja Interieurs zorgen voor sfeer en comfort in uw horeca interieur.

Het is een ideale toevoeging op een restaurant of (lounge)café, maar horeca banken en loungebanken zijn tegenwoordig ook een gewilde aanwinst voor ruimten zoals bedrijfskantines. Wij vinden het belangrijk om niet slechts enkele diverse eetbanken aan te bieden in onze webwinkel, maar u juist een groot aanbod van verschillende banken te presenteren. Op deze manier is het namelijk mogelijk voor iedere horecaondernemer om een eetbank in onze webwinkel te vinden. Op gebied van banken, poefs en loungebanken zijn de mogelijkheden onbegrensd! Meer en meer ontdekken horeca en inrichters dat door de toepassing van banken in diverse maten en uitvoeringen te gebruiken, er een goede sfeer ontstaat welke ook nog eens zeer praktisch blijkt te zijn in de ruimte.


Bij Kaja Interieurs kunt u terecht voor een ruim assortiment horeca banken. Banken voor de horeca Je ziet horeca loungebanken steeds vaker terugkomen in moderne horeca interieurs. Hoewel de hoogtij dagen van de lounge club alweer even achter ons liggen is er één ding waar we gelukkig geen afscheid van hoeven nemen: De lounge bank.


De perfecte combinatie van ontspanning, comfort en stijl voorziet uw ruimte van een eigenzinnige ambiance die uw gasten ongetwijfeld op prijs zullen stellen.

Met uw eigen afmetingen worden de horeca en lounge banken op maat gemaakt. Dit kan in verschillende soorten skai-leer, stof en in honderden kleuren. Ook kunt u kiezen uit verhogingen, zoals een onderbak, houten poten, RVS poten, e. De rug van uw bank kan gemaakt worden met Swarovski elementen, knopen, gladde rug, gecapitonneer enzovoorts. Al meer dan jaar toonaangevende projectinrichter met scherpe focus op horeca.


Ontdek onze sfeervolle inrichtingen en ons brede assortiment meubilair. Meubelen voor uw horecazaak kiest u bij horeca center. Bestsellers zijn de bistro banken, luxe zitmeubels met een aangenaam hoge rug, die verkrijgbaar zijn in vele kleuren. Je vindt altijd wel de juiste oplossing voor jouw interieur, dat overigens niet per se van een bistro hoeft te zijn. Ze zijn namelijk allemaal met de hand gevlochten.


Het ziet er niet alleen prachtig uit, de meubelen zijn ook nog eens onderhoudsarm. Met een sopje van lauwwarm water en groene zeep maakt u wicker eenvoudig schoon. Mooie meubels vind je bij OTTO.


Kwaliteits stoelen, kleine prijzen! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Leuk wonen hoeft niet duur te zijn.


Bekijk de deals in onze webshop of winkel!

Thuisbezorgd of gratis afhalen in onze winkel! Bij the interior clinic wordt elke inbouwbank op. Welke terras meubelen zijn er zoal verkrijgbaar en wat is de levertijd van het horeca meubilair? Wij als horeca meubilair groothandel bieden u het volgende aan, m. Niet alleen kan de lounge naar wens aan de rechter of linkerkant worden bevestig je hebt ook keus uit verschillende formaten longchairs.


Horeca Banken RECHTSTEEKS van FABRIEK. Daarnaast bepaal je zelf de grootte van het zitgedeelte van de bank. Banken zorgen voor een aangename afwisseling in het interieur.


Zij stellen u namelijk in staat eenvoudig te variëren in zithoogte en vorm. Daarnaast zorgen horeca banken voor een welkome afwisseling met stoelen en eventueel barkrukken. Kortom, banken horen eigenlijk gewoon thuis in elk horeca interieur! Wat is er fijner dan uw terrasgasten te ontvangen in sfeervolle loungebanken.


Met de op maat gemaakte loungekussens creëert u knusse plekjes in uw horecazaak. Want hoe voordelig de meeste loungebanken tegenwoordig ook geprijsd zijn, u wilt wel een bank die nog jarenlang meegaat. De loungebanken testen onze tuinmeubelexperts altijd op hoge kwaliteit.


Deze kwaliteit waarborgen wij bij Fonteyn. Een loungebank van Fonteyn straalt kwaliteit uit en wordt alleen gefabriceerd van de allerbeste materialen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts