donderdag 4 mei 2017

Green egg demonstratie

Specialistisch advies nodig? Alles wat je deze zomer nodig hebt voor een geslaagde BBQ vind je op beslist. Big Green Egg heeft de exclusieve rechten deze technologie te gebruiken voor haar producten. Roken, grillen, bakken, slowcooking. BBQ Green Egg Store is dé specialist op het gebied van Big Green Egg.


Wij, als fanatieke liefhebbers van deze unieke barbecue, hebben inmiddels een jarenlange kennis en ervaring opgebouwd.

De Green Egg is de meest veelzijdige en effectieve ”Outdoor Cooker” van het moment. In de aanbieding kunt u onder andere druippannen, rolmessen, kalkoenhouders en poken vinden. Barbecue Workshop Kadobon.


Training en demonstraties van barbecue voor professionals. Informatie over de boeken van Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas. Regelmatig organiseren we een workshop van de Big Green Egg. Voor de liefhebbers van dit veelzijdige toestel.


Voor iedereen die er eentje heeft en niet altijd weet hoe hem ten volle te gebruiken. Of voor degene die nog twijfelt over de gebruiksvriendelijkheid ervan.

Op zaterdag mei en juni is er tussen 12:en 16:uur een speciale demonstratie met de Big Green Egg. We geven een demonstratie , uitleg en tips over de Big Green Egg. Na de uitleg gaat u zelf aan de slag. En dat is niet voor niets.


Als de zon schijnt in ons land is het aansteken van de BBQ vaak het eerste wat we doen. De grootste collectie tuinartikelen hier! Tuinartikelen voor de laagste prijs.


Op vaderdag worden op maar liefst 1Green Eggs demonstraties gegeven door topchefs uit binnen- en buitenland. De hapjes, masterclasses, demonstraties , kinderactiviteiten, een receptenboek (met de recepten van die dag) en parkeren zijn allemaal inbegrepen in de ticketprijs. Van Albanië tot Zweden zeg maar. Maar marktleider in het keramische barbecue segment word je niet overnight. Kookdepot gaat hier graag in mee en wel met enkele stevige kleppers die hun kwaliteit al jarenlang bewezen hebben.


Een van mijn favoriete gerechten op een evenement, demonstratie , workshop of catering is toch wel het uur langzaam gegaarde buikspek. Altijd al een enorme barbecueliefhebber geweest? Door de unieke vorm en het keramiek waarvan de barbecue is gemaakt, vindt er hete luchtcirculatie plaats binnen de Big Green Egg.


Alvast wat preps voor de demonstratie van Traeger morgen. We zijn van 10u tot 17u geopen de gehele dag organiseren we ook een. Registreer deze dan met het onderstaande formulier om aanspraak te maken op onze uitgebreide service en garantie.


Registreren is heel eenvoudig en kost je slechts een paar minuten.

Let op: bewaar ook het aankoopbewijs van je EGG goed! Het kan zijn dat hier nog een keer om gevraagd wordt. De AUPLEX keramische bbq is in Nederland verkrijgbaar onder vele namen, maar alleen hier vindt u deze keramische grill het goedkoopst.


Bekijk onze adviespagina's of kom naar een Coolblue winkel. Deze garantie geven wij graag af!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts