donderdag 25 mei 2017

Hockeyveld kunstgras

Kunstgras: dé uitkomst voor balkon, terras of tuin. Is het gras groener bij de buren? Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Alle kunstgrassen vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw kunstgras.


Het te vervangen hockeyveld nemen wij in en installeren na het her profileren van de onderbaan direct een nieuw kunstgras hockeyveld.

Omdat wij alles in eigen beheer uitvoeren kunnen wij zeer efficiënt werken en blijven kosten bespaard. Nobelgrass, al meer dan een decennium uw specialist voor kunstgras sier- en speelvelden. Nobel Grass is inmiddels meer dan jaar een begrip in de kunstgras markt als het gaat om advies, de verkoop en aanleg van kunstgras velden met een sier-, speel- en sporttoepassing.


Dat maakt de behoefte aan duurzame kunstgras hockeyvelden van hoge kwaliteit natuurlijk alleen maar groter. In de afgelopen jaren is de vraag bij particulieren naar hockey kunstgras behoorlijk toegenomen voor in de tuin. Hockey kunstgras kunt u kopen op rollen van meter breed. Ook raden wij u aan om eens te kijken in ons ruime assortiment aan kunstgras coupons.


Misschien zit uw afmeting hier wel bij zodat u kunt profiteren van een zeer voordelig geprijsd stukje kunstgras. Privé kunstgras hockeyveld.

Hoe kunt u het sporten beter stimuleren dan door dit mogelijk te maken op zijn of haar eigen kunstgras hockeyveld ? Een kwalitatief kunstgras hockeyveld in de tuin vraagt om een zorgvuldige opbouw en om professioneel hockey kunstgras. Een egale en stabiele ondergrond is van het grootste belang voor een kunstgras hockeyveld dat jarenlang in conditie blijft en bovendien overtollig regenwater perfect en zorgvuldig afvoert. Een kunstgras hockeyveld is te realiseren met verschillende soorten kunstgras.


Het aanleggen van een hockeyveld vraagt om vakmanschap en een professionele aanpak. Wil jij een kunstgras hockeyveld in de tuin? Vario vertelt je alles over de prijzen voor een. Als echte hockeyliefhebber kiest u niet zomaar voor een hockeyveld.


U wilt immers zeker weten dat u een keuze maakt die het spel eer aan doet. En regelmatig komen er nieuwe velden bij, de velden moeten onderhouden worden en sommige zijn ondertussen zelfs alweer aan vervanging toe. Waar moet je dan allemaal op letten? Ben u op zoek naar betaalbaar hockey kunstgras van professionele kwaliteit? Wilt u de balcontrole en het spelplezier van uw hockeyveld verhogen?


Dan bent u bij kunstgras -grastapijt. Ten aanzien van de uitloop bij de aanleg van een kunstgras 6E veld is het niet strict noodzakelijk om meter en meter te gebruiken, een mindere brede uitloop is ook aanvaardbaar. Ze kunnen hier een balletje slaan en trainen voor de volgende wedstrijd. Voor een prive hockeyveld is de onderlaag minstens net zo belangrijk als het kunstgras zelf.


Afhankelijk van de bestaande situatie kunnen onze medewerkers u adviseren over de juiste onderlaag van u hockeyveld.

De beste prijs voor u hockeyveldje vind je bij de kunstgrasconcurrent. Een hockeyveldje in de tuin is heerlijk voor je kinderen. Het stimuleert ze om lekker naar buiten te gaan en sportief bezig te zijn. Op onze hockeyveldjes kunnen ze hun hockey skills oefenen op professioneel kunstgras.


Je hebt verschillende soorten hockeyvelden. Een zandveld bestaat alleen maar uit zand met kunstgras. Een semi-veld bestaat uit zand en uit water, dus dat kunstgras moet ook gesproeid worden. En als laatste heb je nog een watervel dat bestaat alleen uit water en kunstgras. U kunt kiezen voor een watervel semi-waterwaterveld of een zandgevuld hockeyveld.


Een waterveld is onderhoudsarm, u hoeft het veld alleen maar schoon te houden. Een semi-water hockeyveld behoeft enig onderhoud zoals bijzanden en schoonmaken. Voor de KNHB moet de zijuitloop minimaal meter en achteruitloop minimaal meter zijn. De uitloop van een FIH (Federation Internationale de Hockey) hockeyveld is groter. Voor de aanleg van een hockeyveld hanteren we een vast stappenplan.


De belasting van een kunstgras hockeyveld en de eisen die vanwege de sport eraan worden gestel zorgen voor een compleet andere werkwijze dan bij het kunstgras leggen in een tuin. Hieronder een korte opsomming van de stappen bij de aanleg van jouw privé- hockeyveld. Hoewel dit nog zelden voorkomt, kan het zijn dat een wedstrijd in Nederland nog op natuurgras gespeeld wordt.


Van oudsher werd hockey ook gespeeld op natuurgras. In de late jaren ’deed kunstgras zijn intrede en dit werd in de jaren ’geleidelijk opgevolgd door het waterveld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts