donderdag 18 mei 2017

Zwembad ridderkerk

Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt! Boek een Hotel bij De Fakkel. Alleen bij SpaOnline, korting.

Op zoek naar zwembad ridderkerk? Telefoonnummer, adres en meer! Altijd zomer in zwembad De Fakkel. Kom sporten, spelen en ontspannen in zwembad De Fakkel. Laat je meevoeren in de wildwaterkreek, roetsj zo vaak als je wilt van de superlange waterglijbaan of ga lekker relaxen in één van de whirlpools en borrelbanken.


Het zwembad is van maandag tot en met zondag open. Tijdens deze dagen kun je meedoen aan allerlei activiteiten, zwemles volgen of (een deel van) het zwembad huren.

Onderstaand vind je de tijden van het Flamingobad (overdekt recreatiebad) voor vrijzwemmen en Orkabad (wedstrijdbad) voor banen zwemmen. Zwembad De Fakkel in Ridderkerk is zaterdag ontruimd na vechtpartijen tussen groepen jongeren. In overleg met de politie is besloten het bad te ontruimen. De reacties van bezoekers liegen er niet om.


Opstootjes, dieven die hun gang konden gaan. Onveilige situatie voor jong en oud! Dit subtropische zwembad houdt haar gasten warm in de whirlpools en borrelbanken.


Voor wat spanning in het water is er een wildwaterkreek en een lange glijbaan. En met de lekkere hapjes en drankjes van de Bikinibar is het zomergevoel compleet. Leuk zwembad maar laatste x dat we er geweest zijn dreven tampons rond en personeel zei dat het is de zomer nog veel erger is. Wij gaan er ook egt niet meer naar toe. Heel tevreden over de zwemles hier.


Maak gebruik van onze vele faciliteiten tijdens uw verblijf in ons hotel. Er zijn verschillende uitdagende fitnesszones, diverse groepslessen en een klimhal. Uw toegangspas kunt u bij de receptie verkrijgen.


Daar ontstonden onder meer opstootjes, klommen jongeren over de hekken en werden kluisjes leeggeroofd.

Prikkeldraad op de hekken, nieuwe toegangsregels en gesprekken over een zwarte lijst. Toen werd het zwembad ontruimd na opstootjes. Jongeren onder de jaar zijn zonder hun ouders voortaan tot 14. De extreem-rechtse organisatie Voorpost heeft vannacht twee spandoeken opgehangen bij zwembad De Fakkel in Ridderkerk. Op de spandoeken stonden anti-islamteksten.


RIDDERKERK - En wéér gaat het mis in zwembad De Fakkel te Ridderkerk. Nadat eerder zo’n honderd jongens het toegangshek hadden bestormd en kinderen en ouders onder de voet liepen, heeft het personeel nu een nieuw incident te verduren gekregen. Verkoop van alle onderdelen voor uw zwembad.


Ook voor installatie van uw zwembad en alle onderdelen. Wij zijn ook glijbaan importeur. In Zwembad IJsselmonde beleef je uren zwemplezier in één van de drie ruime baden.


Bovendien is het zwembad bijzonder geschikt voor mensen met een beperking. Tilliften, automatische deuren en een gelijkvloerse entree zijn aanwezig. In het zwembad , de sporthal en bij sportcafé de Fakkel zijn geregeld leuke evenementen.


Wij hebben hier alle evenementen voor u verzameld. Bij zwembad De Fakkel in Ridderkerk heeft de politie een spandoek verwijderd met de tekst ‘Door islamvertier geen zwemplezier’. Onderaan het doek werd verwezen naar Voorpost.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts