maandag 8 mei 2017

Wietplant prijs

Ja, een wietplant kopen of verkopen is in Nederland verboden en dus ook strafbaar. In een tuincentrum zul je dan ook geen wietplant kunnen kopen. Ook online zullen wietplantjes niet te koop worden aangeboden. Hoewel wiet stekken kopen ook illegaal is zijn deze via het criminele circuit nog steeds verkrijgbaar. Een wietplant kopen of te koop aanbieden is verboden in Nederland.


Je zult dan ook geen wietplant te koop vinden in een tuincentrum. In het criminele circuit is het echter wel mogelijk om wiet stekken te kopen. Dit zijn af knipsels van een volwassen vrouwelijke wietplant. Stekken worden vaak geleverd op blokjes glaswol. Hoeveel is wietplant waard?


Het gaat om de oogst, hoe beter de kwaliteit hoe hoger de prijs. Je kunt pas de prijs bepalen als je weet hoe goed je kwaliteit is. Buitenwiet: welke wietzaden zijn geschikt voor een buitenkweek? Lees alles over succesvol buiten wiet kweken in een pot of volle grond.


Wij weten precies wat we verkopen. We hebben bewust gekozen voor een beperkt aanbod met alleen de beste soortjes. Hierdoor zijn alle zaadjes ook nog is super vers=kiemkrachtig.


Ons doel is om voor een betaalbare prijs hoge kwaliteit wietzaadjes te kunnen leveren. Amnesia Haze van Soma Seeds is een feminised wietzaadjes soort. Deze wietplanten zijn ontstaan door het kruisen van een Zuidoost Aziatische Haze x Jamaicaanse Haze. Het effect van het roken van deze wiet is een prettige high.


De werkelijke prijs is ook afhankelijk van het feit of de drugs versneden is of niet. De prijs van drugs heeft te maken met vraag en aanbod. Door veranderingen in vraag en aanbod kunnen prijzen van drugs in de loop van de tijd sterk veranderen. Een autoflower wietplant hoeft niet per definitie een kleine plant te blijven.


De omvang en opbrengst van jouw plant zijn sterk afhankelijk van de omstandigheden tijdens de groei. Water, voeding, licht en lucht zijn met name belangrijk om je winst te maximaliseren. Jouw toekomstige wietplant. Zaden voor een hoge opbrengst, wietzaden geschikt voor beginners of wietzaadjes met een lange bloeitijd. Wiet stekken kopen van uitstekende kwaliteit is vaak erg moeilijk of een erg dure bezigheid.


Wil jij niet meer afhankelijk zijn van een stekkenboer? De opbrengst per plant is een belangrijke factor voor de berekening van de opbrengst. Wanneer er verder geen gegevens bekend zijn, gaat men voor de berekening uit van.


Misschien zelfs wel een van de belangrijkste. Daarom bekijken we in deze aflevering van de kweekserie naar de kunst van het water geven. Lieve Muna, wat is er maximaal uit een wietplant te halen?


Ik begon ooit met gram gedroog ging daarna naar gram, heb een rondje van gram gedaan om vervolgens naar de uit te schieten. Dat is 1gram per plant. Dubbel en dwars terugverdienen, want van een wietplant haal je per oogst zo’n gram cannabis, als je het goed doet.


Gezien de huidige straatprijs van 3. Davids planten ruim anderhalve ton opgeleverd. In het noordelijk halfrond waar wij wonen loopt het buitenwietseizoen ongeveer van april, mei tot en met oktober. In het zuidelijk halfrond beginnen ze juist in oktober en wordt er rond maart, april geoogst.


Al helemaal niet voor een gevoelige wietplant. Gebruik daarom altijd plantenvoeding van goede kwaliteit zoals dat van Plagron. Gegarandeerd goede voeding en een prima prijs -kwaliteitverhouding. Naast een tekort aan fosfor zijn er nog een aantal minder voorkomende oorzaken. Wietzaadjes bestellen was nog nooit zo makkelijk.


Vindt hier de beste wietzaadjes die makkelijk te ontkiemen zijn en een mooi resultaat zullen behalen. Kettinghanger wiet blad groen nieuw prijs : € verzendkosten zijn voor koper voor vragen en bestellen kunt u mij mailen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts