maandag 29 mei 2017

Waterdichte doorvoer beton

Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Elke dag nieuwe vacatures in de bouw. Zowel voor bestaand en nieuw metselwerk als voor betonwanden.


De keuze van de waterdichte doorvoer is afhankelijk van de samenstelling van het grondvocht en de geconstateerde waterdruk. Ervas biedt de volgende mogelijkheden van afdichting: 1.

Door het aandraaien van de moeren worden de rubberringen samengeperst, waardoor ze uit gaan zetten. Door de uitzetting van het rubber drukt de TROLL- doorvoering zich uitwendig vast tegen de wand van het geboorde gat (of mantelbuis) en inwendig tegen de door te voeren leiding. Hierdoor verkrijgt men een absolute gas -en waterdichte afsluiting.


Leidingdoorvoeren zijn op verschillende manieren af te dichten. Hauff-Technik is de producent van een breed pakket doorvoermaterialen. Alle producten zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen als EPDM, hoogwaardige kunststoffen en roestvaststaal (V2A of V4A) en bieden een gegarandeerde waterdichte doorvoer van kabels,leidingen en buizen. Het staat garant voor een waterdichte kabeldoorvoer.


Ook op dit belangrijke punt kan het uw kelder waterdicht maken.

Voor het afdichten wordt een rugvulling geplaatst. Aanbrengen op een gereinigde en droge ondergrond en in vorm brengen met de bijgeleverde spatel. Indien mogelijk aan beide zijde van de kelderwand aanbrengen. Aanbrengen in ruwbouwfase is het eenvoudigste, het duurzaamste en het goedkoopste. Hauff-technik biedt diverse uitvoeringen voor het brandwerend afwerken van een gas- en waterdichte doorvoering.


Documentatie is op deze website te vinden. Voor een prijsaanbieding kunt u contact met ons opnemen. Hallo iedereen Ik heb pvc doorvoeren van 1in mijn gegoten kelder. In elke doorvoer zit een darm van ongeveer dik (van diepteboringen warmtepomp).


Waterdichte doorvoeringen. Bekijk alle beschikbare Downloads. Op het moment dat leidingwerk e. Doorvoer Kraso DF - Hakron Nunspeet B. Zeker indien dit op een moment gebeurt bij bijvoorbeeld een lage grondwaterstand. Hierdoor lijkt de afdichting van de doorvoer bedrieglijk droog en solide. De eerste waterdichte doorvoer instelbaar aan de wanddikte Altijd de juiste wanddoorvoer!


De HSI 1Varia kabel- en buisdoorvoer, maakt elke doorvoer mogelijk. De lengte kan op de bouwplaats worden aangepast aan de vereiste wanddikte.

Het door GIC ontwikkelde doorvoer afdichting is niet alleen waterdicht maar ook luchtdicht en brandvertragend. Dit unieke systeem is toepasbaar op verschillende ondergronden zoals beton , steen, hout en ijzer. Green industrial coatings is specialist in het maken van waterdichte doorvoeren.


Neem gerust contact op voor uw vragen en vrijblijvende. Cement door en door permanent waterdicht maken. U maakt ter plekke een waterafstotend èn waterdicht beton , voegmortel, egalisatiemortel of metselcement, dat tevens. Naast het boren heeft Atlas Beton ruime ervaring met het plaatsen en vervangen van een hemelwaterafvoer.


De meest voorkomende problemen bij een hemelwaterafvoer is bijvoorbeeld dat het water niet goed wordt doorgevoerd. Bezand voor optimale hechting aan beton. Voorzien van flens voor fixatie en waterkering.


Gefixeerde rubber dichting voor waterdichte doorvoer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts