donderdag 11 mei 2017

Pakket brievenbus

Ontvang uw pakketten zonder naar het postkantoor te gaan, het is nu mogelijk met Bringme. Aarzel niet om contact op te nemen met één van onze experts voor meer informatie. Ruime keuze brievenbussen. Bestel diréct Online met Thuiswinkel Waarborg. Het pakketje kan gewoon door de brievenbus , dus de ontvanger hoeft hier niet voor thuis te blijven.


Je verstuurt het al vanaf € 90.

Verstuur een brievenbuspakket. Logixbox biedt een veilige manier van pakketten en post ontvangen. Door de sterke, duurzame materialen ligt het pakket altijd veilig in de box, totdat de ontvanger deze er zelf uithaalt met de unieke sleutel of code. Altijd het pakket uit de brievenbus halen als het ú uitkomt: wanneer u hier eenmaal aan gewend bent wilt u niet anders meer! Compleet assortiment pakketbrievenbussen, voor bezorging van uw pakketjes als u niet thuis bent.


Wij hebben pakketbrievenbussen van het merk Allux, Intersteel. Door een uniek sluitsysteem kan de bezorger zijn pakketje deponeren in de pakketbox en, door slechts het deurtje dicht te drukken, deze af te sluiten. Deze brievenbussen hebben een aparte ruimte voor brieven en pakketten.

Kies voor een dubbele brievenbus om verkreukte papieren te vermijden. Zo vermijd je het risico dat een pakketje je post gaat pletten. Pakketbrievenbussen Brievenbus voor pakketjes Brievenbussen Showroom Over Pakket-brievenbus. Je pakketje wacht voortaan op jou in plaats van omgekeerd.


Powered by CCV Shop webwinkel beginnen. In deze categorie vindt u diverse brievenbussen waarin u naast post en kranten óók pakketten kunt ontvangen. De naam zegt het eigenlijk al een beetje, een pakketbrievenbus is een brievenbus die speciaal ontworpen is voor het ontvangen van uw pakketjes.


Sommige brievenbussen (bijvoorbeeld de SP48) zijn zodanig ontworpen dat het deurtje na 1x openen, niet meer door derden kan worden geopend. Zo hoeft u voortaan nooit meer naar de buren of langs het postkantoor of eeuwig te wachten op uw pakketje. De bezorger deponeert het pakketje in de brievenbus en u kunt hem er als u thuis bent weer uithalen. Uw pakketje ligt voortaan in de brievenbus te wachten op u. In de tussentijd is het voor anderen niet mogelijk om het pakket eruit te halen, 1 veilig dus!


De pakketbrievenbus is goed beveiligd met een slot. De voordelen van een pakketbrievenbus. U hoeft niet meer thuis te blijven om pakketjes te.


Vind snel en eenvoudig de tarieven voor het versturen van pakketten binnen Nederland en naar het buitenland. Bekijk alle pakkettarieven voor verzending van pakketten in Nederland en naar het buitenlan incl.

Een robuuste pakketbus voor het veilig ontvangen van pakketten en post. Onze meest robuuste pakket brievenbus is de HEAVY. Een zeer zware, enorm grote en degelijke pakket brievenbus constructie waarmee u pakketjes tot max.


Uiteraard kunnen ook poststukken in deze bus worden gedeponeerd. Koop nú Brievenbussen in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Gemaakt van gegalvaniseerd poedercoat staal. Parcer zorgt ervoor zonder dat jij thuis hoeft te blijven. Nooit meer een pakketje missen en ieder pakket versturen vanuit je slimme brievenbus. Met een pakketbrievenbus kun je op elk moment van de dag een pakketje ontvangen.


Het pakketvak is vaak te openen door middel van een deurtje wat de bezorger slechts eenmaal kan openen, waarna het in het slot valt. De solide en stijlvolle totaaloplossing voor al uw post en pakketten. Daarmee is hij geschikt voor de meeste grote pakketten , zoals schoenen, kleding e. Wilt u graag dat alle pakketten zacht neerkomen in uw pakket brievenbus , dan biedt de spaghettimat hier een goede oplossing voor. Handig wanneer u op vakantie gaat of tijdens de jaarwisseling. De koerier kan het pakket gewoon in de brievenbus doen.


Natuurlijk blijft u dan wel verbonden aan enige restricties wat betreft het formaat van het pakket. Pakket Brievenbus Allux 6is een nieuwe degelijke robuuste Deense design pakket breivenbus. Voorzien van een Euro Lock cilinderslot incl.


Ideale oplossing voor pakketten of online bestellingen als u niet thuis bent. Afhankelijk van uw wensen en uw woonsituatie zijn er verschillende mogelijkheden voor het ontvangen van pakketten in een brievenbus. De bode deponeerd het pakket veilig in uw brievenbus in de tussentijd kan. U bestelt de pakketbrievenbus eenvoudig en voordelig online of u bezoekt onze showroom zodat u zelf kunt zien hoe de diverse systemen werken.


U bent van harte welkom om ons assortiment brievenbussen te komen bekijken. Een track-en-trace code is handig voor de gegeven tijdsindicatie maar dit is nooit uiterst precies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts