dinsdag 23 mei 2017

Eurom th2003

De grootste collectie tuinartikelen hier! Tuinartikelen voor de laagste prijs. Bestel direct online op Beslist. Het grootste online winkelcentrum. Meerdere aanbieders en soorten.


Deze terrasverwarmer biedt een sfeervolle warmtebron voor tuin of terras. De flameheater van Eurom is een unieke traploos regelbare terrasheater op gas. De flame heater werkt op propaangas en verbruikt van 4- 8gr per uur. Hartelijk dank dat u voor een EUROM terrasverwarmer hebt gekozen. U hebt daarmee een goede keus gemaakt!


Wij hopen dat hij tot uw volle tevredenheid zal functioneren. Om het beste uit uw terrasstraler te halen adviseren wij u deze instructies voor het eerste gebruik nauwkeurig door te lezen. Lage prijzen, snelle levering en persoonlijke service! Feestje van zoon lief eind maart met vrienden.


Zou niet erg warm zijn dus zoeken naar een oplossing, dat werd deze terrasverwarmer. Werkte perfect en mede dankzij de. Jij wil toch ook lekker lang buiten zitten? Met dit model wordt dat mogelijk.


Ideaal te gebruiken in een serre, op het balkon of in een beschutte tuin. Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist. Ook voor ondersteuning en handleiding per.


Maar om nou kosten wat kost buiten te blijven zitten met een trui, een vest, een jas en daar overheen nog een deken. Dat wordt hem niet natuurlijk. We zetten een terrasverwarmer neer! Deze Euromac Eurom terrasverwarmer is gemakkelijk instelbaar op drie verschillende wattages zodat de warmte in te regelen is. Categorieën: Airco en Ventilator.


Gratis verzending vanaf euro dagen bedenktijd en gratis retourneren Keuze uit meerdere bezorgopties. Een aangename warmte stroomt over jou en je gasten, waardoor je nog lekker lang buiten blijft zitten. Een Eurom terrasverwarmer kenmerkt zich als sterk, betrouwbaar en krachtig. Hieronder vind je ons volledige Eurom -assortiment. De verlichting van de toekomst geeft meer licht en verbruikt minder stroom.


Via de knop 'Selecteer een taal' kan je kiezen in welke taal je de handleiding wilt bekijken. Avonds nog lekker lang genieten van uw terras of tuin? Alle handleidingen op ManualsCat. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.


Hangende terrasverwarming kopen? Vandaag bestel morgen in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts