donderdag 25 mei 2017

Vrijstaande houten overkapping

Bezoek het tuinhuizendorp. Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Geniet van uw nieuwe houten overkapping , snel gebouwd door echte specialisten. Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment!


Geniet van alle seizoenen in uw tuin dankzij een vrijstaande overkapping in uw tuin. Lugarde ontwerpt en produceert al meer dan jaar vrijstaande overkappingen.

We hebben het hele productieproces van ontwerp tot levering in eigen beheer, waardoor we goed kunnen inspelen op uw specifieke wensen. Ook voor een voorgefabriceerde houten aanbouw veranda aan uw gevel of een vrijstaande tuinprieel bent u bij ons aan het juiste adres. Verleng uw buitenleven met een aluminium of houten overkapping. In principe kunnen alle modellen Jumbo overkappingen ook vrijstaand worden geplaatst. Dit vereist vaak wel enkele modificaties op zoals het maken van extra staanders.


Toch plaatst Jumbo over het algemeen vaker de minimalistische overkappingen als vrijstaande overkapping. Het square model, onze aluminium overkapping is daar een perfect voorbeeld. De uitgebreide serie basismodellen bieden u volop mogelijkheden.


Maar maatwerk is natuurlijk ook mogelijk.

Standaard worden deze modellen geheel open geleverd. Vind je een overkapping een charmant idee, maar weet je nog niet wat je ermee zou willen doen? Wij krijgen soms foto’s van de overkappingen van onze klanten. Gebruik de overkapping als beschermde parkeerplek voor de auto. De categorie ‘’ vrijstaande overkapping ’’ is natuurlijk vrij breed.


Bent u op zoekt naar een vrijstaande carport, prieel of veranda? Dan bent u bij de Blokhutspecialist aan het juiste adres. Op deze pagina hebben wij enkele voorbeelden staan van vrijstaande overkappingen. Een vrijstaande overkapping of een overkapping die als veranda aan een bestaand bouwwerk wordt geplaatst moet altijd waterpas staan. De plaats van de poeren die de constructie gaan dragen moeten daarvoor onderling waterpas staan.


GardenDreams vrijstaande terrasoverkapping, losstaande veranda. Dat is genieten van uw tuin en beschermt u tegen de wind. Vaak worden overkappingen geïmpregneerd met een snel dompelbad waarbij het houtoppervlak slechts een dun laagje bescherming krijgt. Fonteyn kiest ervoor om deze houten overkapping maximaal te verduurzamen.


Wij trekken het hout van uw overkapping eerst vacuüm in een hogedrukketel, alvorens we het impregnant diep in de nerven van het hout persen. Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten. Gewoon leveren wat er verwacht wordt dus.


Lugarde is al meer dan jaar dé producent.

Maak een overkapping voor uw tuin op maat! Overkappingen shop je eenvoudig en snel op beslist. Een groot gedeelte van onze overkappingen zijn gemaakt van de beste soorten hout. Houten overkapping voor het terras.


Deze zijn leverbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Ga bijvoorbeeld voor licht hout, donker hout of geverfd hout. Bovendien zijn onze houten overkappingen verkrijgbaar in verschillende afmetingen en eventueel met wanden.


Het is ook mogelijk om bij je vrijstaande terrasoverkapping te kiezen voor een combinatie van materialen. Zo valt een aluminium overkapping bijvoorbeeld perfect te combineren met een glazen dak of glazen wanden. Een houten overkapping met een doek is een ander voorbeeld van zo’n combinatie. Hoe vaak worden feestjes en barbecues niet onverhoopt naar binnen verplaatst wanneer er weer een typische Nederlandse regenbui naar beneden komt vallen? Vrijstaand of aan het huis geplaatst.


U kunt ervoor kiezen om een overkapping tegen uw huis te laten plaatsen. Het voordeel van deze overkappingen is dat u uw huiskamer een beetje de tuin inbrengt. Om teveel verlies van daglicht te voorkomen kunnen wij deze overkapping voorzien van een transparant dak. Kies dan voor een houten terrasoverkapping van Daalder.


Een houten terrasoverkapping heeft een natuurlijke uitstraling, is robuust en gaat lang mee. Bovendien kunt u een houten overkapping in elke gewenste kleur overschilderen. Goedkoop een houten overkapping kopen, ideaal als douglas houten terrasoverkapping of vrijstaande houten carport. Onze houthandel stelt zelf een douglas houten overkapping , terrasoverkapping of een houten veranda bouwpakket samen. Douglas overkapping kopen voor uw terras?


Wij verkopen diverse afmetingen douglas houten overkappingen compleet met. Met een houten overkapping in uw tuin bent u beschermd tegen regen, zon en wind en geeft u uw tuin en woning een fraaier aanzicht. In de webshop van Onlinetuinhout.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts