vrijdag 5 mei 2017

Boekenkast koloniaal teak

Kasten zijn onmisbaar in úw Huis. Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting. Stel zelf uw droombank samen. Combineer uw bank met fauteuils. Grootste assortiment boekenkasten koloniaal.


BILLY boekenkasten en nog veel meer.

Kwalitatief, functioneel en betaalbaar design voor iedereen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Koloniaal teak boekenkast met schappen, deuren en laden onderin. Deze boekenkast is strak uitgevoerd en past uitstekend in een modern interieur.


Open teak boekenkast met een speelse indeling. De boekenkasten kunnen naar wens demontabel geleverd worden. Wij leveren super kwaliteit teak meubelen tegen de laagste prijs. Bent u op zoek naar robuuste teak kasten met een strakke uitstraling?


Wilt u uw meubelen op maat gemaakt hebben?

Neem dan gerust contact met ons op. Ons assortiment bestaat uit Teak Dressoirs, Vitrinekasten, TV-meubelen en nog veel meer. Bekijk ons uitgebreide TEAC assortiment. Specialistisch advies nodig?


Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Leuk boekenrek voor vele doeleinden toepasbaar.


Gemaakt van zwart ijzer gecombineerd met mangohout. Prachtige boekenkast bestaat uit halfronde delen. De totale breedte is 175cm en de hoogte is ook 175cm. De kast is 160cm bree 200cm hoog en 35cm diep. Staat bij ons in de showroom.


Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Boekenkasten - Boekenkasten. Cm breed 200cm hoog 40cm diep te koop bij indoteak. Teak boekenkast 70cm breed met open vakken en schuifdeuren.


Uur kasten van de koning aanbieding buffetkast.

Een teak boekenkast van Teak en Wood is gegarandeerd een eyecatcher in uw woonkamer, studeerkamer, bibliotheek of andere ruimte. De kasten zijn robuust, duurzaam, stijlvol en warm. U kunt er talloze boeken, tijdschriften, ordners, naslagwerken, CD’s, DVD’s of andere zaken ik kwijt. Het is ook mogelijk om een boekenkast op maat te laten maken, maar dan kunt u het beste even langskomen in de winkel in Zoetermeer.


Afhankelijk van het programma zijn de kasten gemaakt van plantage teak dan wel gerecycled teakhout. De modellen in het oude gerecyclede teakhout kunnen, ook weer afhankelijk van het programma, geborsteld rustiek zijn afgewerkt of glad naturel. Zoals met al onze meubelen in teak kan ook een boekenkast op maat worden geleverd. Teak houten open kast boekenkast met losse trap zgan. Super mooi teakhouten open kast, boekenkast met losse trap.


Mooie dingen mogen gezien worden. En als boekenliefhebber wil je natuurlijk graag een mooie teak boekenkast waar je jouw boeken in kwijt kan. Onze boekenkasten gaan van heel modern, naar klassiek en alles er tussenin.


Zo is er voor elke boekenliefhebber een boekenkast naar wens. Daarnaast is een teak kast zeer duurzaam. Verschillende soorten teak kasten. Bij Indoteak vindt u verschillende soorten teak kasten.


Wij hebben zowel moderne, strak afgewerkte teak buffetkasten in ons assortiment, als grutterskasten van teak hout die passen in een landelijk interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts