vrijdag 26 mei 2017

Tafel stalen frame

Bezoek Nederlands grootste Woonwinkel! Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Keuze uit meer dan 6Salontafels. Bestel direct jouw eettafel stalen frame op beslist. Meer tijd voor elkaar en in huis.


Maak van jouw huis jouw thuis.

Ontdek ons unieke woonassortiment online. Een stalen frame is een optie als onderstel voor een tafel , maar we maken ook geregeld kasten met een stalen frame. Dat staat in combinatie met een bijpassende industriёle tafel geweldig.


Een stalen onderstel voor je tafel of frame (kast) is een vak apart en wij doen er alles aan om hoogwaardig staal te leveren. Bij JORG’S Meubelen stalen industriële tafelpoten een assortiment bestaande uit diversen stalen , houten en aluminium tafelpoten voor binnen en buiten. De hoogte van de tafel is standaard cm.


Deze kunnen er later ook tussenuit worden gehaald als u de tafel lager wilt plaatsen.

Er kan voor een hogere maat worden gekozen, de tafel wordt dan inclusief MDF-platen geleverd die precies op het frame passen. De steigerhouten tafel thuisbezorgen of afhalen. Het is mogelijk de tafel te laten bezorgen. Het poedercoaten beschermt het frame tegen roestvorming en vormt een egale coating over het frame.


Uiteraard kan de tafel volledig naar wens samen worden gesteld. Eettafel stalen poten, industriële tafel met frame van staal. Houten tafel met stalen frame.


Industriële eettafel met stalen poten en een blad van massief nieuw steigerhout. Bent u op zoek naar een houten tafel met stalen frame ? Hout- en metaal bewerking is onze passie! Wij maken erg diverse houten tafels met stalen frames. Waaronder industriële tafels , boomstamtafels op maat, salontafels en eettafels.


Op deze pagina vindt u een overzicht van verschillende houten tafels met stalen frame. De stalen onderstellen van Zwaartafelen zijn in diverse vormen en afwerkingen te verkrijgen. Bekijk alles met salontafel stalen frame ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis.

Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Bij JORG’S Meubelen stalen industriële tafelpoten een assortiment bestaande uit diversen stalen , houten en aluminium tafelpoten voor binnen en buiten.

Heb jij altijd al je tafel zelf willen bouwen? Dat is vanaf nu mogelijk en nog nooit zo leuk en makkelijk geweest! Massief suar blad en stalen poten maat 200x( diverse maten op voorraad). Ons industriële onderstel van stalen profielen zorgen voor een industriële uitstraling van uw tafel. Dé website voor Industriele tafelpoten of een stoer stalen tafelonderstel.


Losse tafelpoten, salontafelpoten en bankpoten. Goedkope metalen poten uit voorraad! Bespaar tot wel via kiesproduct. XL Salontafel komvormig met stalen frame gerecycled hout.


Koop hem nu voor €9deze salontafel, gemaakt van gerecycled hout, in antieke stijl is een tijdloze. Mensen met verstand van staal , die enkel de mooiste stalen profielen gebruiken voor het vervaardigen van onze industriële tafelpoten. Aangezien wij u alleen de beste kwaliteit willen leveren, kunnen wij, als u dat wenst, onze onderstellen voorzien van een industriële poedercoating. Er zijn verschillende afmetingen verkrijgbaar (ook op maat) en verschillende afwerkingen mogelijk. Kies zelf het frame dat je onder de tafel wil hebben.


Vierkante eettafel met stalen frame Eiken. Vertel wat je mooi vind en wij maken het voor je. Doordat we enkel maatwerk maken, hebben we altijd het perfecte onderstel voor jou! Dat geldt niet alleen voor onderstellen maar ook voor stalen deuren en kozijnen. We komen daarbij inmeten en nemen dan je wensen door.


Heeft u specifieke wensen of wilt u een deur op maat laten maken, neem dan contact met ons op. We maakte deze tafel al met een houten onderstel, maar ook met staal. Flackberg eiken tafel met stalen frame.


Deze tafel is net als de andere tafels in elke afmeting verkrijgbaar. Het onderstel kan ook in allerlei kleuren! Steeds meer mensen ontdekken de combinatie van tafels met een stalen onderstel en houten tafelblad. Tafels met stalen onderstel.


Zowel voor binnen en buiten hebben wij tafels met metalen poten. Voor buiten hebben wij goedkope tafel onderstellen van verzinkt staal in de lengtes 20 2en 3cm. Daarnaast bieden wij een luxe RVS variant. Alle afmetingen mogelijk tot max 1cm.


DIY: eikenhouten tafel met stalen frame. Deze keer delen we een onwijs coole DIY van onze vriend Pim. Hij maakte een stoere eikenhouten tafel met stalen frame. Een behoorlijke klus, maar aangezien Pim dit voor het eerst deed – hij wilde graag leren lassen – geloven wij dat dit project zeker wel haalbaar is.


Dit onderstel bestaat uit buizen met een afmeting van 40x40mm. Dus als het onderstel wordt afgeleverd dan bestaat deze uit onderdelen (x kopstukken uit geheel en losse liggers) die met de hand zijn gemaakt. De losse stalen frame tafelpoot is dekkend gepoedercoat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts