maandag 8 mei 2017

Okselgeur bestrijden

Stinkende zweetgeur onder je oksels is een nare klacht. Meerdere oorzaken kunnen een vieze oksel veroorzaken. Hoe kan je okselgeur voorkomen en bestrijden ? Het overkwam in elk geval de bio-ingenieur himself nadat hij een nacht met een niet zo fris ruikend meisje had doorgebracht en de dag erna onaangenaam werd verrast door een indringende geur onder zijn oksels. Maar als je góéde bacteriën van iemand kunt overnemen, geldt dat dus ook andersom.


Onderzoek wijst uit dat als je overgewicht of obesitas hebt, of als je gewoon ongezond eet, dat je lichaam het zwaarder te verduren heeft. Zweetlucht oksels Oma weet raadt Zweetgeur oksels die stinken naar uien, je zal het maar hebben dat iedereen je nakijkt en roept hey je stinkt een uur in de wind met. Hierdoor wordt bewegen moeilijker, en ga je makkelijker zweten.


Hierdoor trek je weer meer bacteriën aan die okselgeur tot gevolg hebben. De doeltreffendheid ervan houdt verband met het evenwicht van de Ph- waarde van de huid. Het helpt ook omp okselgeur te elimineren. Waterstof peroxide Waterstofperoxide is een fantastische hulpmiddel om okselgeur te verwijderen.


In de oksels leven miljarden verschillende bacteriën. Deze scheiden geen geur af of neutraliseren. Door de samenstelling te veranderen, wordt zweetgeur bestreden. We deden al een eerste onderzoek bij drie personen, zegt Callewaert in het Belgisch Nieuwsblad.


Ik wil hier proberen commerciële intenties te vermijden, maar een ieder in dit forum een oprecht advies te geven. Ik heb normaal gesproken een echt sterke okselgeur , maar kom nu door de dag zonder luchtje en dat bij de warme temperaturen van dit moment! Ik ben erg blij eindelijk van de parabeen- en aluminiumhoudende Deodorants af te zijn. Toch vreemd dat een schoonheidssalon x zoveel.


Jarenlang last gehad van veel zweet onder mijn oksels, totdat iemand mij de megatip gaf om Odorex extra dry lotion te gebruiken. Te koop bij de drogist voor twee euro. Plaats een citroen schijfje gedurende minuten onder de oksel en geniet de hele dag lang. Een opmerkelijke oproep, maar het is allemaal in dienst van de wetenschap. Het heeft zelfs een naaaxillaire hyperhidrosis.


Als je erg veel last hebt van zweetoksels, kan dat hinderlijk en gênant zijn. Vooral in de zomer hebben. Deze “probiotische deodorant” verandert de bacteriële samenstelling onder onze oksels en bestrijdt zo de geur.


Callewaert ontdekte de mogelijkheden van staphylococcen enkele jaren geleden. Aanvankelijk transplanteerde hij de goede bacteriën naar mensen met een sterkere okselgeur. Zeker, voor sommigen kan de okselgeur een tijdelijk probleem zijn dat gemakkelijk verholpen kan worden via de snelle oplossing van een douche. Maar voor anderen is weten hoe je van okselgeur afkomt nog steeds een nogal gênant en aanhoudend probleem, dat de vernietigende oordelen van iedereen in de aanwezigheid ervan aantrekt.


Tot dusver werd leukemie bestreden door de transplantatie van beenderruggemerg, maar de hierboven geschetste aanpak kan tot een nieuwe bestrijdingsmethode leiden. Bovendien zou deze aanpak ook meer en makkelijker toegankelijk zijn. Uiteraard is het nog te vroeg om te stellen dat de behandelingsmethode altijd en overal succes zal hebben.


Oxybutynine is een relatief onbekende optie om overmatig zweten te bestrijden. Wetenschappelijke studies tonen gunstige resultaten. Helaas zijn er ook nogal wat mogelijke bijwerkingen op dit geneesmiddel. Vind je dat je partner een beetje vreemd ruikt deze week?


Gezonde mensen zijn in staat om een gecompromitteerd immuunsysteem te detecteren van iemand die een infectie aan het bestrijden is. Geur is blijkbaar een belangrijk waarschuwingssignaal voor besmettelijke ziekten. Als ik overhemden en t-shirts van mijn man in de wasmachine was, zit er ná het wassen een nare zweetgeur aan, bij de oksels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts