vrijdag 12 mei 2017

Elektrische muizenvallen

Groot assortiment muizenvallen en klemmen om effectief muizen te bestrijden. Speciaal voor gebruik in de Professionele Veehouderij. Diverse middelen tegen vliegen. Eenvoudig online te bestellen.


Bestel alle soorten Tuinartikelen! Tuingereedschap I Tuinkassen I.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Kennelijk hebben wij hoog opgeleide muizen, want klassieke muizenvallen mijden ze ook als de pest. Ook een kastje met twee openingen en gaatjes om de geur van het aas te verspreiden, Net zoiets als deze elektrische muizenval, alleen zonder stroom en degelijker qua constructie.


Metaal met een hard plastic, doorzichtig en afneembaar deksel. Ik heb elektrische muizenvallen in de schuur gezet. En het is erg fijn dat ik de muizenval kan leeg gooien in de container.


Je hoeft dus geen dode muis aan te raken. De elektrische of elektronische muizenval is een doosconstructie, waarbij een muis die naar binnen wandelt binnen enkele seconden door middel van een schok wordt omgebracht.

Om een groot vangbereik te realiseren werken elektrische muizenvallen nog beter als er met een lokstof wordt gewerkt. Bovendien zijn deze muizenvallen hygiënischer dan traditionele muizenvallen , omdat je het bakje waar de muis in opgevangen wordt, gewoon kunt legen zonder de muis aan te raken. Een ander voordeel is dat er in sommige elektrische muizenvallen , zoals de Pest-Stop muizenval, meerdere muizen passen. Elektrische muizenval RatZapper Classic € 6€ 550.


Een zeer efficiënte elektronische val waarbij ratten en muizen snel en pijnloos gedood worden door een elektrische schok. De rat of muis is nadien gemakkelijk te verwijderen. Geschikt voor gebruik in huizen, schuren, garages, stallen,.


Als het lampje knippert, de batterijen vervangen. De muis word vrijwel direct gedood en de val is direct opnieuw inzetbaar. Sommige elektrische vallen hebben tevens de mogelijkheid om meerdere muizen te vangen en kunnen een signaal geven als er muizen zijn gevangen. Deze unieke en efficiënte muizenval doodt de muizen door middel van een elektrische schok.


Vangt tot muizen met AA batterijen! VEILIG Zodra het apparaat wordt opengemaakt wordt de val gedeactiveerd. Zo ontworpen dat er geen vingers of voorwerpen in kunnen worden gestoken. Het lijkt een simpel zwart doosje, maar is eigenlijk een moderne dodelijke elektronische muizenval. Deze muizenval doodt muizen met een elektrische schok van hoog voltage.


Hiermee wordt gegarandeerd dat het ongedierte binnen enkele seconden sterft.

Muizenvallen zijn er in allerlei verschillende soorten zoals de ouderwetse muizenklemmen, muisvriendelijke muizenvallen en zelfs elektrische muizenvallen. Mocht u na het lezen van deze pagina toch nog een vraag hebben over een bepaalde muizenval, neem dan gerust even telefonisch contact met ons op. Gebruik een elektrische muizenval Sta jij klaar om muizen te vangen en wil je definitief de muis bestrijden, dan is een traditionele muizenval of elektrische muizenval een optie. Wij bieden bij grotere aantallen ook een extra korting! De vallen voldoen aan het CE certificaat en zijn EU gekeurd.


Wij suggereren dat u kijkt naar een professioneel bestrijdingsmiddel. Dit kan met muizengif, muizen lijmplanken, muizenvangkooien, muizenvallen , muizenverjagers, muizenvoerdoosjes, muizenwering en elektrische muizenvallen. Plaatst u een muizenval in uw huis, dan hoopt u dat de muizen daarin gaan lopen.


Deze Victor elektrische muizenval is een unieke muizenval! Deze elektrische ratten- en muizendoder doodt ongedierte snel en humaan door een elektrische shock. U kunt de gevangen rat of muis zo verwijderen zonder dat u deze met uw handen hoeft aan te raken, wel zo hygiënisch. Unieke apparaten de elektrische muizenvallen.


Directe humane doding door eleketrische schok. Millieuvriendelijk (geen gif). Webshop voor elektrische muizenvallen.


Met deze elektrische muizenval dood u snel en doeltreffend de muis die in de val terecht komt. Door de, voor de muis, sterke elektrische schokken is de dood snel en zeker. Dit maakt de elektronische val ook humaner in het gebruik. Koop dan de bestseller van Bol.


Goed om te weten: het is meestal raadzaam om meerdere muizenvallen ineens te kopen, omdat muizenvallen op verschillende plaatsen in het huis geplaatst moeten worden, en omdat ze na gebruik meestal weggegooid moeten worden. Muizenval elektrisch - Wil je niet aan de slag met gif of muizenvallen om de muizen in jouw huis te bestrijden? Dan is deze elektrische muizenval een ideale oplossing.


De muizen worden gevangen en meteen geëlektrocuteer zodat ze geen pijn lijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts